Marxism cultural

Un lider USR ne explică: orientarea heterosexuală = orientare spre Rusia

de Mirela Florescu

Vlad Alexandrescu, liderul grupului USR din Senatul României, a declarat, citat de Radio France Internationale, că partidul său se opune referendumului pentru căsătorie, deoarece acesta ar exclude homosexualii de pe harta morală:

Eu sper din toata inima, impreuna cu partidul din care fac parte, Uniunea Salvati Romania, ca acest referendum nu va avea loc si nu va polariza societatea pro sau contra minoritatilor sexuale.

Mi se pare un demers total gresit de a exclude din harta morala a Romaniei persoane de alta orientare sexuala.

Din nefericire pentru USR, PCR și alte facțiuni politice autointitulate „democratice”, normele morale general acceptate nu se schimbă nici cu propaganda, nici cu dojana, nici cu tortura și nici cu trecerea timpului. Acestea sunt rezultatul experienței milenare a generațiilor, a umanității, deci constituie cel mai democratic și reprezentativ „produs” cultural. Așa ceva nu va putea fi niciodată redefinit prin decrete USR, PCR șamd.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Senatorul a mai făcut o afirmație:

Aceasta idee, aceasta orientare pe care ne-o propune domnul Dragnea ne apropie foarte tare de Rusia, de acele tari din UE care au adoptat o cotitura antieuropeana si care isi afirma din ce in ce mai mult orientarea catre Rusia.

Este foarte… poetică folosirea termenului de „orientare” în acest context. Înțelegem, chiar și fără să vrem, că „orientarea” pro-homosexualitate este pro-europeană, iar „orientarea” pro-heterosexualitate este pro-rusă.

Astfel, fără să vrea (?), senatorul ridică mingea la fileu propagandei pro-ruse. Dacă majoritatea covârșitoare a românilor, care sunt favorabili familiei naturale și organizării referendumului, ar fi să îi dea crezare senatorului Alexandrescu, ar trebui să se simtă impotenți și să spere că numai Rusia îi mai poate slava de propagarea moravurilor homosexuale și de disoluția conceptului de familie ca familie naturală.

Dar stați puțin! Nu Rusia este chemată să voteze la referendum, ci poporul român.

Alexandrescu a mai spus și că majoritatea membrilor USR s-au pronunțat că NU doresc ca referendumul să aibă loc.

Este foarte bine că s-au pronunțat. De acum, 70% din alegătorii USR, pe care un sondaj recent îi arată favorabili organizării referendumului pentru căsătorie, se vor putea reorienta către alte partide.

O bucureșteană pe Facebook: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button