adopţie

Cazul Sorina: Ana Birchall, Ministrul Justiției, se poartă de parcă justiția nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase

Ana Birchall, Ministrul Justiției, a dat un mesaj din care reiese că toată lumea trebuie să se împace cu plecarea Sorinei de la casa părintească, sugerând că fetiței îi va fi mai bine cu noii părinți adoptivi:

„Pe mine mă interesează să mă asigur că fetiţa este bine şi nu mai trece prin trauma prin care a trecut, de aceea am cerut o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Eu regret şi îmi cer eu scuze public pentru că acea fetiţă a trebuit să îndure ce a îndurat şi sper să nu se mai întâmple. Au fost deja dispuse măsurile legale necesare. Mi-au dat lacrimile!”, a spus Ana Birchall, citată de Antena 3.

Sursa: Stiripesurse.ro

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei din 21 iunie 2017, în care și DGASPC Dolj s-a implicat, găsiți aici.



Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. Cum adica va cereti scuze public pentru modul in care fetita a fost bruscata si silita sa plece din familie intr.un mod atat de brutal, cu mascatii doamna ministru? Pai scuzele rezolva problema? Vorbim despre un copil dosmna ministru, nu despre un obiect. Despre ce masuri vorbiti ca ati luat ca sa va asigurati ca fetitei ii este bine in familia adoptiva in America, pt.a va asigura ca nu va fi si pe viitor brutalizata fizic sau psihic?….cand in tara nu ati fost in stare sa dispuneti respectarea legii si sa gestionati o predare legala a copilului catre familia adoptiva?

  2. Deci….. și prin urmare…. Toată lumea trebui să se împace cu plecarea Sorinei? De ce doamnă? De ce trebuie să ne împăcăm cu ilegalități? E vorba de un suflet de copil, nu contează naționalitatea, e suflet,de ce trebuie tratat așa și abuzat? De ce nu se respectă legea? Pentru că e copil și nu se știe apără, nu știe ce drepturi are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button