adopţie

Asistentă medicală de 25 de ani înfiază un copil născut prematur a cărui mamă nu-l putea crește: „M-am simțit atașată de el”

În a doua săptămână de lucru în Secția de terapie intensivă neonatală a unui spital din Texas, Claire Mills a asistat la nașterea prematură a unui băiețel pe care avea să-l înfieze în curând. În SUA, adopția din timpul sarcinii, adopția de la naștere și adopția deschisă sunt legale și sprijină mulți copii ale căror mame nu-i pot crește.

Tânăra asistentă în vârstă de 25 de ani, necăsătorită, a mărturisit că din clipa venirii pe lume a băiețelului s-a simțit atașată de el.
„Din momentul în care s-a născut m-am simțit atașată de el. Mi se părea atât de familiar și nu puteam să uit acest sentiment”, a declarat asistenta medicală.

În acea seară, discutând cu familia lui Jackson, Claire Mills a aflat că se află într-o situație foarte dificilă și vor oferi copilul spre adopție.
Potrivit Televiziunii Inside Edition citată de site-ul Live Action, mama copilului a întrebat-o pe tânăra asistentă dacă ar dori să îl înfieze.

Deși nu era conform planurilor ei, a simțit că este chemarea lui Dumnezeu și a acceptat să devină mama lui Jacskon.
„Am fost învățată de la vârstă fragedă că Dumnezeu poate să mute și munții pentru ca să se facă voia Sa. Dar wow! Nu aveam nicio idee în tot acest timp că așa era planul Său pentru mine”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fiind o mamă singură, Claire a spus că va primi ajutor de la părinții ei care vor avea grijă de Jackson cât va fi plecată la lucru. De asemenea, are mai mulți prieteni dispuși să o ajute. Ea a subliniat că în același timp ar dori ca părinții biologici să fie parte din viața copilului.

Băiatul are acum patru luni și cântărește 5,32 kilograme. Deși nu a fost ușor pentru ea să devină o mamă singură aproape peste noapte, Claire Mills nu are nicio îndoială că ea a fost menită să-i fie mamă lui Jackson.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button