adolescenţisfaturi pentru tineriviol

#alexandranuesingura: Autostop, viol, două studente distruse psihic

de Marcelina Popa, Facebook

Ştiu şi eu o poveste asemănătoare mult mai veche, din anii ’80, tot pe litoral. O colegă de facultate şi o prietenă a ei au fost violate. Colega mea se numea Ana. Fusese inițiativa ei să facă semn cu mâna la maşină. Prietena ei, care era virgină, a făcut un şoc şi nu şi-a mai revenit. A pierdut facultatea, umbla prin spitalele de psihiatrie.

Ana mi-a povestit întâmplarea câțiva ani mai târziu. Şi pentru ea fusese o experiență traumatizantă, dar o chinuia în primul rând vinovăția, simțea că o are pe conştiință pe prietena ei, care se îmbolnăvise psihic şi chiar încercase să se sinucidă.

M-a impresionat destul de mult şi Ana. Şi ea avea o formă de depresie, de nevroză. Atunci am văzut pentru prima dată un om realmente devastat de remuşcări.

#alexandranuesingura: PRIMA ȘI ULTIMA DATĂ CÂND AM FĂCUT AUTOSTOPUL

#alexandranuesingura: „Stai să îţi spun ce mi s-a întâmplat mie…”

Pentru ADOLESCENTE. Fă-ți Testul LOVERBOY. Află dacă ești VULNERABILĂ sau chiar ÎN PERICOL!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button