Marşul pentru Viaţăviol

Interpreta în limbaj mimico-gestual a MPV Washington 2021 a născut un copil conceput în urma unui viol

de Redacția Stiripentruviata.ro

Puțină lume știe că Jennifer Christie, intrepreta mimico-gestuala de la Marșului pentru viață 2021 de la Washington, DC, desfășurat anul acesta online, poate oferi ea însăși una din cele mai puternice mărturii pro-viață.

Cu mai mulți ani în urmă, într-o delegație de serviciu, a fost atacată și violată, iar în urma atacului a descoperit că este însărcinată. Chiar dacă ea a fost victima violului, copilul nu avea nici o vină.

Nu a luat în calcul avortul, căci ar fi însemnat o nouă violență. Ea și soțul ei au primit acest copil cu toata deschiderea, fără nici o reticență, și el crește împreună cu ceilalți trei fii ai lor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Familia a primit copilul ca pe al lor.

Ulterior, ea a înființat și o organizație, „Love Louder” („Iubește mai vocal”), prin care sprijină femei victime ale violenței sexuale.

„Noi ducem către lume mesajul că viața este valoroasă”, spune ea. „Și, dacă este astfel, atunci este valoroasă în orice circumstanțe. Punct. Indiferent cum a apărut, este o viață care contează.”

Jennifer a declarat că o bucură că a putut duce mesajul pro-viață și către comunitatea surdomuților anul acesta.

Ea a învățat limbajul mimico-gestual de dragul unor vecini care aveau un copilaș surdo-mut. A vrut să îi ajute să iasă la o cină doar ei doi în oraș, iar ea sa rămână sa aiba grija de copil.

Ulterior, deși voia să fie actriță și visa la o carieră pe Broadway, a ajuns interpret mimico-gestual autorizat.

Jennifer a interpretat foarte inspirațional în limbaj mimico-gestual – inclusiv cântecele prezentate la eveniment (stânga sus).


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button