sindrom Down

I s-a spus că nu va putea să cânte niciodată, dar, când muzica începe, sfidează toate legile naturii

 madisondelvin
LifeNews.com, 12 februarie 2015

Potrivit Down Syndrome Education International, foarte puține persoane care suferă de sindrom Down pot cânta. Totuși, peste 6 milioane de persoane au vizualizat filmulețul de pe Youtube în care Madison Devlin, o fetiță de 13 ani ce suferă de sindrom Down, cântă celebra melodie al lui John Legend – All of Me .

În videoclip fetița le spune tuturor că vrea să inspire prin ceea ce face și, de asemenea, își dorește ca filmulețul ei să ajungă la 21 de milioane de vizualizări până în data de 21 Martie, Ziua Internațională a sindromului Down.

Tatăl fetiței le-a declarat jurnaliștilor de la BBC NEWS că vrea să le arate tuturor oamenilor că se poate trăi cu această boală și să schimbe concepția greșită despre sindromul Down.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mama fetiței, Grace Devlin, a spus următoarele: „Prin acest videoclip dorim să le arătăm oamenilor că dacă muncesc din greu la ceva chiar pot obține ceea ce își doresc. Sperăm ca oamenii care văd ceea ce am realizat noi îi vor aprecia pe cei bolnavi pentru abilitățile lor și pentru puterea de care dau dovadă în lupta cu boala.”
Ulterior, filmulețul lui Madison i-a atras atenția lui Asthon Kutcker pe Twitter , iar John Legend a vizualizat și chiar a postat filmulețul pe pagina lui de Twitter.

Fetița folosește un dispozitiv care necesită de două ori mai multă energie vocală pentru ca ea să poată fi auzită de ceilalți.

 

Traducere: Diana S.

******************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button