familie

Patriarhul României a votat deja de sâmbătă dimineața

Patriarhul Daniel a fost primul lider religios care a votat.

Patriarhul a votat sâmbătă, în jurul orei 10:00, la secția de votare din cadrul Școlii Nr. 74 Ienăchiță Văcărescu din București, informează Basilica.ro.

Patriarhul României este și președintele Adunării Naționale Bisericești (ANB), forul de conducere al Bisericii Ortodoxe Române. În această calitate, a semnat Apelul ANB către credincioșii ortodocși în care s-a explicat importanța participării la vot la Referendum.

Apelul se poate citi aici:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Adunarea Națională Bisericească, formată din Sfântul Sinod și reprezentanții mirenilor, cheamă ortodocșii români la referendum în 6-7 octombrie 2018


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button