familieMarxism cultural

FOTO (București). Peste 2.000 de persoane la Marșul Normalității: „Nu înșelați electoratul cu parteneriatul!”

Peste 2.000 de persoane au participat azi în capitală la Marșul Normalității, organizat pentru sprijinirea familiei naturale, informează ActiveNews.ro.

Marșul s-a desfășurat dela ora 12.00 pe traseul „Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română. Au participat tineri, bătrâni și cupluri cu copiii.

S-au scandat lozinci în favoarea familiei naturale și împotriva legiferării parteneriatului civil. Pe pancarte se puteau citi și mesaje împotriva educației sexuale și a ideologiei de gen în școli.

Pe o pancartă a scris: „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”. Alte mesaje:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale!”

„Nu înșelați electoratul cu parteneriatul!”.

Un participant a adus la marș o fotografie a președintelui Trump.

În fața librăriei Cărturești s-a strigat „Rușine, Cărturești!”, pentru că librăria a marcat „săptămâna pro-homosexualitate” organizaând un raft cu literatură pro-homosexualitate, inclusiv cărți de îndoctrinare prin povești pro-homosexualitate care se adresau copiilor de 2-4 ani.

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. Incredibil , Realitatea TV , postul vedetei Rares Bogdan au spus ca 250 persoane a aparticipat la marsul normalitatii , din imaginile de fatza se vad intradevar mii dar la Realitatea TV au aratat un mic grup…

  2. Fanatici religiosi din toata lumea (dar mai ales din SUA – Alliance Defending Freedom si Liberty Council), LASATI-NE!!!
    V-am dat o copita peste bot voua, cepefistilor sponsorizati de „fratii” crestinopati americani, in 6-7 octombrie 2018, chiar nu pricepeti ca tentativa voastra de instaurare a dictaturii religioase a inregistrat un esec rasunator in Romania? La fel s-a intamplat si in Irlanda in 2015 si 2018, iar in Slovacia in 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button