familiemiracolul vieţiirevista preseisarcinăvalorile familieiviaţa de familie

Verișoare cu tați gemeni nasc în aceeași zi

Adaptat după Bridget Sielicki, DOUBLE DELIVERY: Identical twin brothers welcome grandchildren on same day… and there’s more

De Ziua Recunoștinței, familiile lui Abby Lancaster și Rachel Timmons, două verișoare ale căror tați sunt gemeni, au fost emoționate când au aflat că cele două urmau să nască la doar două zile distanță: „Eu trebuia să nasc pe 18 iunie, iar ea pe 16”, a explicat Abby. Totuși, lucrurile au ajuns să fie chiar mai interesante!

Întâi, Abby și Rachel, care, la rândul lor, s-au născut la o diferență de câteva luni și care, mai târziu, s-au căsătorit la o diferență de câteva luni, au descoperit că amândouă erau însărcinate cu fetițe.

Apoi, deși șansele unei duble nașteri păreau minime, când Abby a început să aibă creșteri ale tensiunii arteriale, doctorul ei a decis să inducă travaliul mai devreme – în aceeași zi cu Rachel!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nici spitalele nu s-au lăsat mai prejos în această împrejurare emoționantă. Chiar dacă verișoarele erau la peste 700 de kilometri distanță – Abby locuiește în statul Virginia, iar Rachel în Indiana – asistentele care își încurajau fiecare pacienta să nască prima. În această rivalitate amicală, tații celor două tinere își trimiteau mesaje cu actualizări despre a cui fiică progresează mai repede în travaliu și va naște prima.

În cele din urmă, Abby a născut-o prima pe fiica ei, Georgia, urmată de nașterea fiicei lui Rachel, Delilah Lynn, la exact două ore distanță. Mai mult, ambii bebeluși aveau 52 de cm și o diferență de greutate de doar 85 de grame.

Jess Norman, directorul de marketing al Reston Hospital Center din Virginia, a mărturisit că legătura dintre familii a fost uimitoare: „Întotdeauna s-a vorbit despre faptul că gemenii identici împărtășesc o legătură, dar cine ar fi știut că acest lucru se răsfrânge și asupra copiilor lor.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button