de la cititori

Opinie: „Hai să mergem mâine la vot și să stricăm planul lui Dragnea – da, ați citit bine!”

Text primit de la un cititor Stiripentruviata.ro:


Dragi romani, v-a mai pacalit Dragnea o data.

Mai stiti voi alea 3 milioane de semnaturi care incurcau de 3 ani? Incurcau pentru ca mersul lumii e in directia opusa. E contrar valorilor in care ati inteles ca trebuie sa traiti. Haide sa explicam.

Nu vi s-a parut nimic dubios ca timp de 3 ani nu s-a intamplat nimic cu semnaturile voastre, pana in momentul in care decide brusc, un lider politic, oricare ar fi el, aflat la un minim de simpatie in sondaje, mai putin ca prtidul din care face parte, omul asta decide ca el trebuie sa se asocieze cu referendumul si va invita asa, pe repede inainte, in maxim o luna sa votati? Ati remarcat cum, dintre toate tarile parte a Uniunii Europene romanii sunt cei mai incantati de prezenta? E un lucru atestat de sondaje. Pe ce credeti ca s-au axat cei din PSD? Exact, pe de-o parte pe a se legitima clar cu referendumul, e al nostru, ( dam bani, facem campanie ) pe de alta parte pe a da impresia ca e o declaratie de iesire din Uniunea Europeana. Aveau si sigla pregatita: Ro-EXIT. Au declansat aceasta campanie fix cu cateva zile inainte de vot.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Si atunci suntem in fata unei scheme simple. Omul cu cel mai scazut nivel de simpatie publica, prin referendum, ataca ceea ce romanii agreaza cel mai mult, prezenta in Uniunea Europeana.

Dar de ce ar face asa ceva? Doar nu ca sa mobilizeze oamenii la vot. Ci invers. Va mai pun o intrebare, apoi tragem concluzia impreuna. Ati remarcat cum organisme atat de preocupate de LGBT si tot ce reprezinta, axate isteric pe implementarea masurilor lor au fost nefiresc de tacute in perioada aceasta in care li se ataca toata constructia? Exact. Facem un pas in spate si intelegem: pentru ca stiau deznodamantul. Lucrasera la scenariu. E cel scris mai sus. Nu se face cvorumul. Si uite asa, din 3 milioane de oameni opusi tie ai ajuns la 15 milioane care stand acasa ii poti trece ca forma de adeziune la tine.

Hai sa stricam planul asta maine.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Cat de incuiat la minte sa fi fost pentru a crede ca Dragnea este impotriva Referendumului???Dragnea a facilitat organizarea in conditiile in care președintele ne arunca „si eu sunt minoritar”! Toti cei care au crezut manipularile propagandei sunt superficiali, neinformati, demni de plans! Culmea este ca o tin tot pe a lo r!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button