de la cititori

A ratat Madonna șansa de a fi primul anchetat „politic” al „dictaturii” Trump?

de Dragoș Mocanu

În campania electorală din SUA, Madonna a susținut-o din toate puterile pe Hillary Clinton. A ajuns să promită celor care o votează că le va face sex oral.

Declarațiile sunt ușor explicabile pentru o vedetă care împlinește anul acesta 59 de ani, o vârstă înaintată pentru standardele showbiz-ului, o vedetă care caută să reintre pe prima scenă a muzicii internaționale, ocupată acum de alte cântărețe în vogă.

Dar „revoluția iubirii” la care declară că îi cheamă pe oameni nu s-a sfârșit cu aceste promisiuni.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 21 ianuarie 2017, după ce Hillary Clinton a pierdut alegerile, iar Președintele Trump a depus jurământul, Madonna a urcat pe scena Women’s March.

Și-a început speech-ul astfel: „Vreau să pornesc o revoluție a iubirii”. După câteva înjurături și vulgarități care erau probabil menite să-i stimuleze pe viitorii revoluționari, Madonna a repetat că s-a gândit serios să arunce în aer Casa Albă, dar problema este că aceasta nu ar ajuta cu nimic. Ceea ce a făcut Secret Service să se autosesizeze.

După două zile, Madonna a scris pe Instagram că a fost vorba de o simplă metaforă. Dacă această declarație va fi suficientă pentru ca Secret Service să stopeze ancheta, înseamnă că Madonna a ratat șansa de a fi primul anchetat „politic” al „dictaturii” Trump.

Dar când ea și participanții strigă „am ales dragostea” și în același timp laudă avortul, e greu de luat în serios orice declarație. Rămâne de văzut dacă Secret Service își va continua ancheta sau nu. O dictatură nu se poate să nu genereze prigoniți, iar a fi „prima prigonită” ar însemna noi apariții ale ei la breaking news.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button