libertate de conștiință

O fostă campioană mondială, acum în vârstă de 36 de ani, își păstrează fecioria până la căsătorie

Fosta campioană mondială la alergare cu obstacole, Lori Susan Jones, a declarat recent că este virgină, la cei de 36 de ani. Tănăra vrea să își înceapă viața sexuală după căsătorie, scrie Mediafax.

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge”, a declarat Jones într-un show TV la care a participat. „Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț”, a adăugat ea

„Pentru alte virgine, vreau ca ele să știe, cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată în viața mea – mai greu decât să te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decât să termini o facultate -, a fost să rămân virgină înainte de căsătorie”, a spus Lolo Jones.

Jones a mai precizat că un motiv pentru care bărbații nu stau cu ea este acela că nu întreține relații sexuale cu ei. Fosta sportivă a spus că ei știu că pentru a face asta trebuie să o ia de nevastă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: activenews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button