familievalorile familiei

Mihai Smicală a fost mutat la alt centru, deși în evaluarea lui scria că trebuie trimis acasă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Camelia Smicală pe Facebook:

„Pe Mihai l-au mutat astăzi împotriva voinței lui și împotriva raportului centrului unde a fost evaluat timp de 3 luni (raport în care se spune că Mihai trebuie adus acasă).

Socialul i-a interzis și dreptul de a avea telefon. La ordinele socialului i-a fost confiscat telefonul cumpărat de mine. În continuare, Mihai nu are dreptul să vorbească cu familia lui,cu „ambasadorul României,cu Părintele duhovnic,cu rudele și prietenii.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fotografia prezintă distanțele la care se găsesc în prezent copiii față de mama lor și casa lor. Aceștia sunt ținuți împotriva voinței lor în centre de copii separate.

De ce continuă abuzurile asupra copiilor Smicală

Avocatul Poporului din Finlanda despre abuzurile din centrele finlandeze de protecția copilului: „Contravin legii și drepturilor fundamentale ale omului”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Lui Mihai Smicala, ca si surorii lui, i se incalca cele mai elementare drepturi. Nu pot sa inteleg cum statul finlandez tolereaza acest lucru. Traim vremuri desprinse din Kafka si nu facem nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button