familieMarşul pentru Viaţăvalorile familiei​Film&Foto

VIDEO & FOTO: Vernisajul expoziției „Pentru viață”

Duminică, 6 martie 2016, la casa Glod de la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, a fost inaugurată o expoziție cu desene ale copiilor preșcolari și din școala primară. Intitulată „Pentru viață”, expoziția le-a dat copiilor tema de a ilustra un gând de mulțumire pentru mamele care le-au dat viață.

Cele 50 de desene expuse au fost selectate prin concurs din 500 de lucrări ale copiilor din instituții de învățământ bucureștene, sub coordonarea profesoarei de desen Cosmina Dragomir, autoarea unui manual de desen recunoscut internațional.

Expoziția, care paote fi vizitată până pe 27 martie 2016, reunește 50 de desene, realizate de copii din diferite grădinițe și școli din București, sub îndrumarea profesoarei Cosmina Dragomir.

La vernisaj au vorbit Cornel Dumitrescu, sociolog și director de programme la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, și Raluca Băloiu, curatorul expoziției. La final, violonistul Bogdan Gogoncea a oferit un recital de cântece de mărțișor și primăvară.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul, organizat la inițiativa asociației Studenți pentru viață, face parte din Luna pentru Viață, o serie de acțiuni care își propun să promoveze viața, femeia și familia și să conștientizeze opinia publică pentru a spriji mai mult viitoarele mame, mamele singure și familiile numeroase.

Luna pentru Viață 2016 se va încheia sâmbătă, 26 martie 2016 prin Marșul pentru Viață 2016, care anul acesta are loc în peste 100 de localități din România și Republica Moldova. La București, marșul va începe, ca de obicei, din Parcul Unirii, de unde, la ora 14.00, se va pleca spre Parcul Tineretului, unde se va încheia cu concertul caritabil Live for Life, la care vor cânta, alături de mulți alți artiști, și Paula Seling și Vlad Miriță.

VIDEO:

FOTO:

DSC_8716

DSC_8763

DSC_8765

DSC_8812

DSC_8820

DSC_8828

DSC_8875

DSC_8888

DSC_8899


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button