Marşul pentru Viaţă

„Cunoaște. Iubește. Acționează. Împreună pentru viață” – Prima întâlnire a voluntarilor Marșului pentru Viață de la Iași

de Redacția Stiripentruviata.ro

Pe 3 februarie, la Iași a avut loc atelierul de formare, intitulat „Cunoaște. Iubește. Acționează. Împreună pentru viață”, susținut de Alexandra Nadane, președinte al Asociației România pentru Viață.  La eveniment au fost prezenți 121 de tineri, elevi și studenți, care se vor implica în activitățile din martie 2020, care a fost declarată Luna pentru viață și care se încheie cu Marșul pentru viață România și Republica Moldova (28 martie 2019, în aproximativ 900 de localități de pe ambele maluri ale Prutului).

Sorina Topliceanu, referent pro-viață și coordonator al Lunii pentru Viață de la Iași, a declarat, citată de Doxologia.ro:

„Interesul pe care tinerii îl acordă acestui mare eveniment anual pro viață este impresionant și ne dă curaj. Am lucrat cu ei pe partea de motivație pro viață, activități concrete și obiective strategice. Ne-a uimit să aflăm că mulți dintre voluntarii noștri au o motivație puternică pentru dedicarea lor în organizarea Marșului pentru Viață. Am ascultat tineri care au povești impresionante pro viață: oameni care au trecut prin experiența avortului, care provin din familii numeroase, care au primit o adoua șansă la viață sau care erau programați pentru avort, dar au scăpat. Ne propune ca prin ajutorul lor și al Bunului Dumnezeu să organizăm și anul acesta o ediție frumoasă a Marșului pentru Viață, ce va avea loc pe data de 28 martie.”

Mai multe informații legate de evenimentele organizate în cadrul Lunii pentru viață 2020 de la Iași puteti afla intrând pe paginile de facebook Pro Vita Iași și Marșul pentru Viață Iași.      

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button