Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață 2020 la Bacău: Concertul „Inimă de mamă”, înlocuit cu o colectă de alimente pentru o famile numeroasă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Proiectul „Inimă de mamă” al Asociaţiei „Treime de Arhierei” din Bacău, care era gândit și pentru a se încadra în Luna pentru viață 2020 „Pentru părinți. Pentru viață. Pentru copii”, s-a schimbat din mers.

În urma crizei Covid-19, care afectează și România, concertul caritabil „Inimă de mamă”, care în ultimii patru ani s-a desfăşurat în incinta Complexului comercial Arena Mall din Bacău, nu a mai avut loc anul acesta.

Au fost însă amplificate acţiunile sociale, care s-au desfăşurat în cursul zilelor de 7-9 martie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sâmbătă, 7 martie 2020, voluntarii Asociaţiei „Treime de Arhierei” au realizat o colectă de alimente şi îmbrăcăminte pe care le-au dus unei familii numeroase din satul Poiana Negustorului, comuna Blăgeşti, judeţul Bacău.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button