familie

Victor Ponta: „Sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională”

Într-un interviu acordat publicației Pressone.ro, Victor Ponta, care se pregătește să se relanseze în politică, afirmă:

Eu sunt cel mai mare adversar al referendumului pentru familia tradițională pe care domnul Dragnea îl promovează, și aici mă întâlnesc cu oameni care mi-au fost adversari politici și care nu mă plac politic, dar care cred că se vor bate pentru același lucru.

E o paletă destul de largă, de la politici economice până la manifestări ideologice, cu care nu sunt de acord și cu care am încă puterea să mă lupt.

Portretul realizat de fotograful Raul Ștef pentru articol îl prezintă pe politician purtând mătănii la mână. Victor Ponta a fost decorat cu ordinul „Crucea Transilvană”, cea mai înaltă distincție a Mitropoliei Clujului. Aceste fapte și declarația recentă a fostului premier demonstrează că niciun reper consacrat nu mai oferă siguranță când vrem să facem o predicție cu privire la valorile pe care se bazează acțiunile politicienilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button