bioeticăvaccinuri

Prof. Luc Montagnier, descoperitorul virusului HIV și laureat al premiului Nobel pentru Medicină: „Am dovezi ale legăturii dintre vaccinare și moartea subită a sugarului” Prof. Henri Joyeux, chirurg oncolog premiat: Intrăm „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”

La Croix, 14 noiembrie 2017 – Pe baza unui proiect legislativ al președintelui Emmanuel Macron, guvernul francez a decis să introducă, din ianuarie 2018, 11 vaccinuri obligatorii. În acest context, la Paris a avut loc o conferință menită să conștientizeze societatea cu privire la pericolele vaccinării obligatorii.

Conferința a fost susținută de un laureat al premiului Nobel pentru medicină (2008), profesorul Luc Montagnier, descoperitorul virusului imunodeficienței umane (HIV), și de profesorul Henri Joyeux, chirurg oncolog, profesor onorific la Universitatea din Montpellier și laureat al Premiului Internațional de Cancerologie „Antoine Lacassagne” al Ligii Naționale Franceze contra Cancerului.

Luc Montagnier a declanșat un scandal în Franța, după ce s-a poziționat, prin declarațiile sale, în tabăra celor care se opun vaccinării obligatorii.  Renumitul savant francez consideră că vaccinurile sunt responsabile pentru moartea subită a copiilor și se declară un opozant al politicii guvernamentale de vaccinare, în Franța.

Pe 7 noiembrie, Luc Montagnier a susținut, la Paris, o conferință-dezbatere rezervată jurnaliștilor din presa din domeniul sănătății, în care a vorbit despre obligativitatea imunizării, cu noi vaccinuri, impusă anul acesta de guvernul francez. Alături de el s-a aflat și profesorul Henri Joyeux. Afirmațiile celor doi profesori privind pericolele vaccinării au declanșat însă o  furtună mediatică în Franța.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Montagnier a spus la conferință:

Aș dori să avertizez cu privire la riscurile privind moartea subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, fapte științifice, lucruri observate de părinți asupra faptului  că această moarte subită apare după o vaccinare.

Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestei extinderi cu vaccinuri care conțin aluminiu.

Dețin dovezi foarte detaliate ale legăturii dintre vaccinare și moartea subită a sugarului. Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați. Mai avem dreptul de a pune la îndoială această legătură temporală?

Profesorul francez a precizat că nu crede că vaccinurile produc autismul, „dar cred că vaccinurile pot declanșa autismul pe un teren favorabil autismului. Este ca răspândirea scânteilor pe un teren arid, declanșându-se incendii. Acest „teren favorabil autismului” este cel slăbit de alte boli și alți factori, la care adăugarea vaccinului devine factor declanșator.”

„Riscăm cu vaccinurile să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma, copiii, bebelușii”, a avertizat Luc Montagnier. La rândul său, Prof. Henri Joyeux consideră că se intră „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”.

În opinia lor, imunizarea cu 10 vaccinuri sau mai multe este exagerată:

Schemele de vaccinare oficiale sunt abuzive și medicii pediatrii ar trebui să nu facă vaccinurile doar pentru că funcționari nepricepuți/corupți le recomandă.

Profesorul Henri Joyeux a spus, la rândul său, că adjuvantul de aluminiu prezent în vaccinuri, rămâne, jumătate „la locul injectării”, pentru a crea un răspuns imun, în timp ce „cealaltă jumătate se duce în organism […] la nivelul osului, fie în rinichi, fie în creier”. „Și știm asta pentru că au existat studii foarte importante ale lucrătorilor din fabricile de bauxită din Maurienne, din Franța”.

VIDEO integral de la conferință
(limba franceză, subtitrare doar în franceză)

Scurtă notă suplimentară despre expertiza prof. Luc Montaigner
În cadrul noului Departament de Virusologie de la Institutul Pasteur, profesorul Luc Montagnier a fondat Unitatea de Cercetare Virală Oncologică, unde și-a dedicat activitatea studiului virusurilor cancerigene, în special retrovirusurilor oncogene, aspectelor biochimice ale interferonului și transformărilor maligne, inclusive la schimburile membranare în relație cu creșterea pe mediul de agar, o nouă proprietate a celulelor maligne din culturi, la descoperirea cărora a contribuit.

Dr. Vasile Astărăstoae, profesor universitar și medic pro-vaccinare, a semnalat conferința celor doi experți
și a îndemnat ca Parlamentul României să nu voteze obligativitatea vaccinări
i.

ALTE OPINII EXPERTE:

Dr. Christa Todea-Gross, Vaccinurile: prevenție sau boală? O nouă patologie pediatrică, Ed. Christiana, Bucuresti 2012

Dr. Louis De Brouwer, Vaccinarea, eroarea medicală a secolului, Ed. Excalibur, București, 2007

Yehouda Shoenfeld, Nancy Agmon-Levin, Lucija Tomljenovic (coord.), Vaccinurile și autoimunitatea, Ed. Christiana, 2016

Citește și Ministerul Justiției: Proiectul legii vaccinării obligatorii prezintă riscuri de neconstituționalitate

Citește și Dr. Vasile Astărăstoae: Vaccinarea obligatorie și Convenția de la Oviedo

Citește și Dr. Vasile Astărăstoae, expert în medicină legală: Paradoxal, deși românii au încredere multă în vaccinare, autoritățile spun că se vaccinează prea puțini. Obligativitatea va transfera responsabilitatea la medici, care nu se vor putea apăra în caz de malpraxis

Citește și Fapte penale: Consimțământul pacientului nu există în practica medicală din România, acuză mama unui copil prematur decedat după vaccinare, deși se ceruse în scris să nu fie vaccinat

Citește și Dr. Vasile Astărăstoae despre vaccinarea obligatorie: „Și drumul spre iad este pavat cu intenții bune”

Citește și CE NU SPUNE NIMENI DESPRE VACCINURI. Scrisoare deschisă a Asociației Învață să Zbori către Ministerul Sănătății referitoare la proiectul de Lege privind organizarea și finanțarea activității de vaccinare a populației din România


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button