Marxism cultural

Lobby-ul LGBT face legea: Noul ministru de externe i-a emis în mod ilegal pașaport activistului homosexual Adrian Coman

În februarie 2019, Ministerul Afacerilor Externe a refuzat să-i emită homosexualului Adrian Coman un act de identitate în care acesta își preciza starea civilă de „căsătorit”, deoarece acesta deține un certificat de căsătorie cu un alt bărbat, act care nu este recunoscut de legea română. Coman ar fi trebuit să se declare „necăsătorit” conform legii române.

În săptămâna dinaintea primului tur al alegerilor prezidențiale din România, Coman a vorbit cu publicația Libertatea.ro despre refuzul autorităților române de a-i recunoaște starea civilă de căsătorit, iar publicația a titrat că de fapt statul român îi refuză homosexualului dreptul la vot. raționamentul din spatele afirmației este că, dacă nu are act de identitate, nu are unde vota.

În urma articolului, noul Ministru de Externe Bogdan Aurescu, instalat chiar luna aceasta, a decis să-i elibereze lui Coman un pașaport temporar, astfel încât acesta să își poată exercita dreptul de vot, „unul dintre cele mai importante drepturi prevăzute de Constituție”, după cum se precizează într-un comunicat al ministerului transmis către Agerpres.ro.

Publicația ActiveNews.ro consideră că noul ministru nu a procedat în conformitate cu legea română și titrează: „Lobby-ul LGBT face legea în România”, anunțând că Bogdan Aurescu a mai deținut portofoliul Externelor și în Guvernul Ponta (2014-2015), când a făcut o gafă majoră. S-a opus, prin Ambasada României în Slovacia, ca o localitate slovacă să numească un pod cu numele unui erou român, Ion Soreanu Șugariu, care și-a dat viața în această țară luptând împotriva fasciștilor. Motivația a fost că acesta ar fi fost el însuși fascist. Văduva eroului a transmis atunci ministerului o scrisoare în care spunea că acesta nu a fost niciodată legionar.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fake news: „Statul român nu-l lasă pe Adrian Coman să voteze”. Realitatea: Adrian Coman e cel care nu vrea

Libertatea.ro manipulează grosier: Refuzul MAE de a ceda presiunilor activiștilor LGBT de a recunoaște căsătoriile homosexuale și a încălca legile țării, prezentat ca „abuz” și „discriminare”

USR vrea să-l trimită în Parlamentul European pe homosexualul Adrian Coman, cunoscut activist LGBT

Adrian Coman, care a reclamat la CCR că nu îi este recunoscută căsătoria cu un bărbat efectuată în străinătate, cere guvernului să-și reconsidere poziția în această chestiune

Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button