Marxism cultural

Germania: Băștinașii trebuie să muncească pentru migranți, într-un fel de colonialism inversat

de Paul Bașotă, Facebook

În acest bloc cu 12 apartamente de 60-80 mp, cu încălzire prin pardoseală și garaje la subsol, cost total 2 milioane euro, dintr-un orășel din Baden-Württemberg (Rottweil), refugiații se vor putea muta începând din iunie.

Un comentariu la articol: “Un proces unic în istorie: persoane necunoscute, fără acte de identitate imigrează aici. Câți – o hotărăsc doar ei. Ei primesc pentru simpla lor prezență locuințe și bani, care sunt luați plătitorilor de impozite. Băstinașii trebuie să muncească pentru migranți, într-un fel de colonialism inversat. Cei care au obiecții sunt defăimați.”

Sursa: https://www.schwarzwaelder-bote.de/inhalt.rottweil-fluechtlinge-sollen-im-juni-einziehen.64e8e30c-7f0f-44ef-baa6-0fdf47fedb56.html

 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button