Marxism cultural

USR vrea să-l trimită în Parlamentul European pe homosexualul Adrian Coman, cunoscut activist LGBT

Partidul Uniunea Salvați România (USR) vrea să-l trimită în Parlamentul European pe Adrian Coman, fost președinte al Asociației Accept, devenit faimos după ce a reclamat la Curtea Constituțională a României să-i fie recunoscută „căsătoria” contractată în Belgia cu un cetățean american.

Dezvăluirea a fost făcută de un fost membru al USR, care mai spune că promovarea lui Adrian Coman face parte din planul formațiunii de a-și impune agenda LGBT în România. Conform sursei respective, Adrian Coman va candida la europarlamentare pentru a reprezenta diaspora română din SUA.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

USR a fost singurul partid parlamentar care s-a opus fățiș Referendumului pentru Căsătorie, desfășurat pe 6-7 octombrie.

Citește și: Opinie separată la CCR: Autorii din 1991 ai Constituției ar fi scris „soți” cu gândul la „căsătoria” homosexuală

Citește și: Ce să-i răspundem judecătorului Dănileț când mai spune că CCR a interpretat deja sensul cuvântului „soți”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button