Marxism cultural

VIDEO. Ioana Picoș reduce la absurd argumentul activiștilor LGBT: „Nici eu nu mă pot căsători cu o femeie. Aceeași lege se aplică homosexualilor. Nu e nicio discriminare”

picos-screenshot-1

Reluăm și transcriem un fragment din Emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan și transmisă în direct la Realitatea TV în seara zilei de 6 noiembrie 2016:

Ioana Picoș-Făgădaru: Legile nu sunt date pentru  că vrem să semnăm iubirea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Există pentru homosexuali la notar cadrul legal prin care să poți lăsa moștenire, cadru medical – pot lua decizii în ceea ce privește viața celuilalt… nu are sens [ca pentru aceasta] să se facă parteneriat civil. Dar dl Buhuceanu (de la asociația LGBT Accept) mi-a spus că dorește să existe și parteneriat civil pentru homosexuali, și căsătorie, și adopții. Ceea ce vor homosexualii [e]  să fie egali cu toată lumea.

Legile nu se dau pentru toată lumea la fel, în orice condiții. Eu nu pot să mă mărit cu o femeie, cum dumneavoastră nu vă puteți căsători cu un bărbat. Aceeași lege se aplică și homosexualilor, și nouă. Prin urmare, nu e nicio discriminare aici.

Dar, dacă noi spunem: „Domnule, și ei se iubesc!” și ne gândim că legile în România se dau pe principiul… iubirii, atunci ar trebui să se poată căsători și mama cu copilul, pentru că și ei se iubesc!

Sau, mai mult decât atât: haideți să creăm un cadru legal pentru… amanți! Pentru că există amanți care se iubesc! Corect? Haideți să facem un parteneriat pentru amanți…!

…Există femei… care se duc în alte țări, se căsătoresc cu persoane musulmane… și acceptă să fie soția 1, 2, 3 sau 4. Perfect legal acolo! Și vine persoana respectivă – ceățeanul – în România. Și spune: „… eu sunt căsătorit cu Gigica din România, mai încă trei soții, dar, când vin în România, aș vrea să fiu sigur că toate cele patru sunt recunoscute. Pentru că noi, toți cinci, ne iubim. Și atunci România ce ar trebui să facă pe principiul acesta al iubirii? Păi, dacă am „rezolvat” cu homosexualii, lesbienele, trans, queer, etc, haideți să acceptăm și poligamia!

Și după aceea va veni și dl Cetățean Român, care va spune: „Știți, și eu trăiesc într-o relație poligamă” (cum s-a și văzut un caz la televizor – la noi, în România, un domn care trăia cu mai multe femei, ele știind una de cealaltă). „Le acceptați cetățenilor de altă naționalitate? Vreau și eu legalizarea poligamiei! Și noi ne iubim!”

Și atunci vor veni și cei care fac incest. Vor spune: „Eu am peste 18 ani și îmi asum că vreau să mă iubesc cu tatăl meu!” În Germania de exemplu, acum este o domnișoară care are o relație cu unchiul ei, iar oamenii de acolo au spus: „Ok! Nu-i nicio problemă!”

Rareș Bogdan: Am văzut inițiativa tinerilor liberali din Suedia. O chestiune care m-a cutremurat. Am citit de cinci ori știrea ca să o înțeleg!

VIDEO. Vizionează emisiunea integrală:

Citește și VIDEO: De ce excluderea cuplurilor de același sex din instituția căsătoriei nu este discriminatorie

Citește și Ioana Picoș: „Coaliția pentru familie nu vrea să îngrădească un drept ipotetic, ci să consfințească o realitate. Să reafirmăm adevărul firii fără teamă de a ofensa. Nu există decât un singur tip de familie: familia naturală, leagănul adevăratei diversități”

Citește și VIDEO: Activiștii pentru „căsătoria” între persoane de același sex, trimiși în corzi de argumentele Ioanei Picoș de la Feminism proFamilie

Citește și EXCLUSIV ONLINE. Studiu: The Kids Are NOT All Right. Copiii crescuți de cupluri homosexuale au probleme în viața socială și școlară și ulterior în viața adultă

Citește și VIDEO ȘOCANT. Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui

Citește și VIDEO ȘOCANT: Homosexualii din Seattle, SUA, bat un predicator stradal creștin

Citește și Dezbatere despre căsătorie la TVR 1: Ioana Picoș-Făgădaru de la Feminism proFamilie și Florin Buhuceanu de la Accept

Citește și După legalizarea parteneriatelor civile între persoane homosexuale, un lider musulman din Italia cere legalizarea poligamiei

Citește și Traian Ungureanu, europarlamentar, oferă cea mai bună explicare a consecințelor „căsătoriei” homosexuale pentru civilizația europeană

Citește și Cum poți legaliza ceva care nu există în realitate? Scurtă incursiune în istoria a două revoluții: cea bolșevică și cea sexuală

Citește și Freudo-marxismul, noua utopie

Citește și Homosexualismul ca ideologie: revoluționarea noțiunii de familie și abolirea conceptului de căsătorie

Citește și Marea Britanie: Bărbații nu pot fi regine

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button