Marxism culturalsexualitate

Tineretul Liberal Suedez cere legalizarea incestului, dar și a necrofiliei – cu consimțământul prealabil al decedatului!

last-will

Aripa tânără a principalului partid liberal din Suedia, Folkpartiet liberalerna (Partidul Liberal al Poporului) a anunțat că „face un pas înainte” în politică și a cerut legalizarea incestului și a necrofiliei.

21 februarie, organizația de tineret a partidului Liberal, Tineretul Liberal al Suediei (LUF) și-a ținut la Stockholm convenția anuală, pe care a încheiat-o cu un apel la legalizarea incestului de la vârsta de 15 ani și a relațiilor sexuale cu cadavre umane (necrofilia).

Argumentele servite în sprijinul acestei moțiuni sunt acelea că „legea nu ar trebui să țină cont de morală” și, evident, că „fiecare are drept să decidă asupra propriului corp”, inclusiv în legătură cu soarta acestuia după deces. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Nu ne plac legile care țin cont de morală”, a declarat lidera Tineretului Liberal, Cecilia Johnsson, într-un interviu pentru cotidianul Aftonbladet. „Suntem organizația de tineret și rolul nostru este să gândim un pas mai departe”.

Johnsson a declarat că, deși cele mai multe dintre societăți văd practicile acestea ca „dezgustătoare”, astfel de acte nu ar trebui să fie scoase în afara legii de către guvern.

„Am înțeles că aceasta poate fi văzută ca ceva neobișnuit și dezgustător, dar legislația nu se poate baza pe ceva ca fiind dezgustător”, a spus ea.

În conformitate cu moțiunea „liberalilor”, doi frați care consimt și au vârsta de minim 15 ani ar trebui să se poată angaja în relații sexuale.

De asemenea, relațiile sexuale cu un cadavru uman ar trebui să fie permise, cu condiția ca decedatul să-și fi dat permisiunea scrisă înainte de moarte.

De decenii, „liberalii” din Suedia au fost principalii promotori în establishment-ul politic ai homosexualității, avortului și secularizării. După legalizarea „familiei” de homosexuali, după liberalizarea extremă a avortului la cerere până la 24 de săptămâni de sarcină, după ce Suedia rămâne practic singura țară din UE care nu permite medicilor să refuze practicarea avortului.

Dar și suedezii din tineretul „conservator” au solicitat anul trecut legalizarea poligamiei.

Traducere și redactare: Cultura Vieții
Surse:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22305329.ab
http://www.svd.se/luf-syskonpar-ska-fa-ligga-med-varandra
http://nyheter24.se/nyheter/politik/831112-lufs-nya-forslag-gor-det-lagligt-for-syskon-att-ligga-med-varandra
http://www.di.se/artiklar/2016/2/21/luf-tillat-incest-och-nekrofili/
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/luf-tillat-incest-och-nekrofili


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button