familie

Ilie Bolojan, primarul Oradiei, despre referendum: „Un proiect de suprastructură. [Efectele] nu se văd imediat, dar au un impact foarte puternic”

Pe 27 septembrie 2018, primarul Oradiei, Ilie Bolojan (PNL), a trecut peste toate diferendele politice și s-a așezat la aceeași masă cu vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Mang (PSD), precum și de reprezentanții locali ai tuturor celorlalte partide politice pentru a susține referendumul pentru căsătorie. El a declarat că va încuraja participarea la vot, spunând:

Am susţinut în tot aceşti ani multe proiecte de infrastructură în oraş. Acesta e un proiect de surpastructură. Cele de infrastructură se văd imediat, ieşi în oraş şi foloseşti podul sau un parc. Cele de suprastructură nu se văd imediat, dar au un impact foarte puternic.

Sursa: Ebihoreanul.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button