familie

Camelia Smicală: „De fiecare dată când un politician încearcă să ne ajute, sunt pedepsită”

Camelia Smicală a făcut o precizare pe Facebook după anunțul despre noua amendă primită de la statul finlandez:


Post edit: Nu am facut acest anunt pentru a strange bani.Banii nu sunt problema principala.Am vrut doar sa sa spun ca ,dupa declaratiile unor politicieni care au dorit sa ne ajute , autoritatile finlandeze au tinut sa imi faca un „cadou ” de Craciun.

De fiecare data cand un politician incearca sa ne ajute ,sunt pedepsita .Actiunile incepute nu sunt duse pana la capat, iar repercusiunile… in capul meu.

La fel a fost si atunci cand fostul primul ministru al Romaniei a anuntat ca imi vor plati un avocat. S-a facut mare tam-tam ,declaratii de presa,samd ,pana la urma avocatul s-a plimbat doar pe la ambasada ,mie nu mi-a fost de nici un ajutor ,dar factura MAE a trebuit sa o platesc.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asa ca ,pana la urma ajung la concluzia de acum ceva timp in urma ,ca mai bine ma retrag din raza vizuala .Va multumesc tuturor celor care aveti intentia de a ajuta! Nu pot primi bani ,nici donatii ,dar ,cu siguranta ,intentia se va rasplati la fel ca si cum ar fi fost dusa la indeplinire.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button