familie

„Norvegia, ascultă-ne!” – manifestațiile de solidaritate cu familia Bodnariu din 16 aprilie 2016

 

Foto: BucurestiFM
Foto: BucurestiFM

Zecii de mii de manifestanți din 15 orașe românești și alte 50 de orașe (din SUA până în Noua Zeelandă) au ieșit din nou în stradă pentru a susține familia creștină Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost luați de autritatea Barnevernet fără motive serioase și credibile.

bodnariu

Pro TV a relatat că Daniel Bodnariu, fratele lui Marius Bodnariu, a citit o declarație care cerea stoparea abuzurilor Barnevernet:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Norvegia, ascultă-ne! Tu zici că acțiunile tale sunt conduse de interesul superior al copilului. Atunci, de ce nu ții cont de copiii Bodnariu, care-ți cer cu toții să meargă acasă, să fie împreună cu părinții lor biologici. (…) Zici că Barnevernet există pentru a ajuta părinții, dar continui să-i ții in captivitate pe copiii Bodnariu (…) Copiii sunt ai părinților, nu ai statului. Copiii nu sunt o afacere pe bani mulți, ei reprezintă vieți inocente iremediabil distruse de o instituție criminală.

Titus Corlățean, fost ministru de externe, și-a exprimat solidaritatea cu familia Bodnariu:

Este obligația noastră să spunem foarte clar și răspicat că aceste abuzuri împotriva unei familii creștine și împotriva celorlalte familii de români și de norvegieni, de străini, nu pot fi acceptate în societatea democratică de astăzi și trebuie să fim alături de familia Bodnariu și de celelalte familii.

stop barnevernet

La București au ieșit în stradă aproximativ 1.000 de persoane, la Cluj circa 3.000, dar recordul se pare că a fost atins la Suceava, unde 7.000 de persoane au ieșit la miting pentru a susține familia Bodnariu.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button