familievalorile familiei

FOTO: Darul confecționat artizanal de mămica ei pentru Ilaria, fetița-minune căreia medicii nu-i dădeau șanse să se nască

Ilaria, fetița-minune, despre care medicii spuneau că nu se va naște, a împlinit un anișor. Cu această ocazie, mămica ei i-a creat un obiect care dezvăluie toată delicatețea și frumusețea sufletului matern și un talent autentic: un tablou realizat din lână care înfățișează o fetiță și un inorog (animal mitic, protector) pe malul mării (foto sus).

Citiți aici povestea Ilariei, fetița care nu avea șanse să se nască, și a familei ei.

Mama Ilariei se folosește de teme inspirate din viața de familie pentru a crea obiecte artistice deosebite, ale căror fotografii le postează pe pagina de Facebook Woolicious.

La 13 ani de căsnicie, tablou înfățișând familia Ilariei

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

FOTO. Păpușile care celebrează familia și maternitatea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button