familiereligie

PS Macarie cheamă din nou la rugăciune: Pentru Maria-Alexandra Smicală, fugită din centrul de plasament, ca și fratele ei, Mihail Johan

de Redacția Stiripentruviata.ro

În dimineața acestei zile, Camelia Smicală, medicul romând in Finlanda, a aflat de la poliție că fiica ei, de care nu mai știa nimic de peste o săptămână, a fugit de la centrul de plasament în care era ținută izolată, fără posibilitatea de a merge măcar la școală.

PS Macarie, Episcopul Europiei de Nord, cheamă dinnou românii la rugăciune pentru Maria-Alexandra. Fratele ei fugise deja de la centrul de plasament în care se afla cu o săptămână înainte, după ce Ministerul Afacerilor Externe al României anunțase că nu o poate repatria în România pe Camelia Smicală împreună cu copiii ei, deși sunt cetățeni români.

Mesajul PS Macarie, publicat pe site-ul Episcopiei:

„În urma ultimelor evenimente relatate pe rețelele de socializare, am vorbit cu doamna  Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda care a confirmat că fiica sa de 12 ani, Maria-Alexandra, a fugit dimineață din casa de copii în care se afla în ultima vreme. Până în  prezent nu se știe unde se află.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă chem să ne plecăm genunchii la rugăciune și să ne solidarizam cu această familie greu încercată, precum și cu toți copiii care se află în primejdie! Să ne rugăm împreună pentru ca Domnul sa îi scoată la liman!”

+ Părintele Episcop Macarie


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button