homosexualitate

Fost partener: Omar Mateen, atacatorul din Orlando – supărat pe homosexualii portoricani de la Pulse, deoarece aflase că un fost partener de sex era seropozitiv

omar-1

Univision, un canal de televiziune american de limbă spaniolă (ulterior citat și de Daily Mail), a difuzat de curând un interviu cu un homosexual hispanic identificat drept „Miguel”, care a declarat că s-a întâlnit de zeci de ori cu Omar Mateen (foto sus) pentru a întreține relații sexuale în perioada octombrie-decembrie 2015, la hotelul Ambassador din Orlando.

Un reprezentant al hotelului le-a confirmat jurnaliștilor de la Univision că Omar Mateen stătuse la hotel de 63 de ori în anul precedent. FBI a obținut deja filmările camerelor de supraveghere ale hotelului.

miguel

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Miguel” (foto sus) nu a vrut să-și dezvăluie identitatea și a folosit o mască la filmare, deoarece este implicat și în ancheta FBI aflată în curs de desfășurare, dar a vorbit cu presa deoarece, afirmă el, și-a dorit să spună adevărul:

Nu a făcut-o pentru terorism. În opinia mea, a făcut-o pentru răzbunare.

El îl descrie pe atacatorul de la Pulse ca pe un homosexual dezorientat, care bea mult și „îi plăcea să fie ținut în brațe și alintat”. Fostul partener de sex mai spune că soția știa de aventurile lui homosexuale și că Mateen avea sentimente amestecate în legătură cu portoricanii: aceștia îl atrăgeau, dar se simțea respins de ei.

De curând, spune „Miguel”, Omar Mateen descoperise că un homosexual portorican alături de care participase la o partidă de sex în trei era infectat cu HIV. Își făcuse și el testul HIV, care îi ieșise negativ, dar se temea că nu trecuse destul de la infectare și voia „să le-o plătească”.

„Miguel” a explicat la Univisio:

Îi ura pe homosexualii portoricani pentru relele pe care le făceau. La Pulse se simțea folosit și respins. Era mereu acolo, pentru că îi plăceau hispanicii, fiind atras de pielea închisă la culoare. Dar, din nefericire, din câte am înțeles de la el, se simțea folosit. Era supărat – foarte supărat pe portoricani.

Citește și Atacatorul de la Orlando avea tendințe homosexuale și frecventa des clubul Pulse

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button