homosexualitatesarcină

Bunică de 61 de ani naște propria nepoată pentru a-l ajuta pe fiul ei, homosexual „căsătorit”, să aibă o familie

O femeie în vârstă de 61 de ani din statul american Nebraska și-a născut propria nepoată. Cecile Eledge a fost de acord să fie mamă-surogat pentru fiul său, homosexual, pentru a-l ajuta să aibă o familie. Mathew Eledge, în vărstă de 32 de ani, este „căsătorit” cu Elliot Dougherty, 29 de ani. Micuța Uma Louise Dougherty-Eledge a fost adusă pe lume de bunică prin naștere normală. Conceperea ei s-a realizat prin fertilizare in vitro. Donatorul de spermă a fost Mathew, iar ovulele au fost donate de sora „soției” lui,  Lea Yribe.

Tot procesul  a durat 2 ani și a costat 40.000 dolari. Din cele 24 de ovule donate, 11 au fost injectate cu sperma lui Mathew.  Au rezultat 7 embrioni. În urma testelor genetice 4 au fost uciși, unul implantat mamei lui Mathew, iar 2 criogenați.

Potrivit legilor statului Nebraska, Cecile Eledge este considerată mama legală copilului. Astfel, micuța Uma va avea în certificatul de naștere ca mamă propria bunică naturală. Mama naturală îi va fi „mătușă”, dacă ținem cont că este sora lui „soției” tatălui. Elliot Dougherty, chiar dacă este „soție” cu acte, va trebui să treacă prin toate procedurile de adopție.

Comentatorul conservator Rod Dreher a criticat dur întreaga poveste și a afirmat că „există două tipuri de oameni în lume: cei care ar fi oripilați din instinct și aceia care consideră un lucru glorios ceea ce pot face banii, tehnologia și dorința de a sparge toate tabuurile”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Image

www.nbcnews.com / video screen grab
Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

3 Comments

  1. De ce dati importanta la mizeriile astea? Traim intr-o tara ce e deja cu ambele picioare in groapa si pe voi ASTA va intereseaza?
    Jenant oameni buni, jenant.

  2. Îngrozitor acest lucru. În condiții normale ar putea fi numit incest si din el ar rezulta niste anomalii genetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button