sarcină

Bucurii de mamă: Trei surori născute în aceeași zi din ani diferiți / FOTO

de Redacția Stiripentruviata.ro

O mămică din Florida, SUA, a născut a treia fetiță… Dar nu acesta este știrea, ci faptul că micuța a venit pe lume în aceeași zi din an în care s-au născut și celelalte două surori ale ei. Între cele trei fetițe este diferență de câte trei ani.

Mezina, Mia, s-a născut în 25 august 2021, cea mijlocie, Giuliana, în 25 august 2018, iar cea mai mare, Sophia, s-a născut în 25 august 2015.

Pentru că mama a făcut Covid-19 la 10 săptămâni de sarcină și avea preeclampsie, medicii au monitorizat sarcina îndeaproape, anunțând că Mia ar putea să se nască mai devreme cu două săptămâni decât termenul normal al sarcinii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Atunci m-am uitat în calendar și m-am întors spre soț, spunându-i: «Doamne, Nick, asta înseamnă că se va naște fix pe 25 august!»”, povestește Kristin Lammert, mama fetelor.

„Sophia spunea mereu că cel mai frumos cadou de ziua ei ar fi o surioară și iată că exact aceasta a primit!” a mai spus Kristin Lammert. „Nu o deranjează deloc să-și împartă ziua de naștere cu surorile ei, ba chiar dimpotrivă.”

Americana spune totuși că, deși fetele își serbează ziua împreună, le face torturi separate, ca să sufle fiecare în lumânări: „Astfel se simte fiecare specială”, spune mămica.

Sophia și Giuliana își pregătesc de obicei împreună ziua de naștere, alegând tema petrecerii și invitând același număr de prieteni fiecare.

Medicii i-au spus mamei că șansele unei astfel de coincidențe sunt de 1 la 48 de milioane de nașteri. În Cartea Recordurilor Guiness figurează o familie care a născut cinci copii în aceeași zi din ani diferiți, ceea ce reprezintă, statistic vorbind, o șansă la 17 miliarde de nașteri.

FOTO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button