Marxism culturalteoria genului

Eugen Tomac: „România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei”

Deputatul Eugen Tomac, Președintele Partidului Mișcarea Populară, a scris cu câteva ore în urmă pe contul său de Facebook:

„România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei

În urmă cu două luni, am atras public atenţia că se creează un precedent periculos prin faptul că Laura Bretan nu a fost desemnată ca reprezentat al României la Eurovision, deşi câştigase categoric votul românilor, din cauza opiniilor sale pro-creştine. Mi-au sărit atunci în cap mulţi că nu înţeleg că Eurovisionul e un concurs al diversităţii cu orice preţ şi că trebuie să mergem pe ceva mai LGBT friendly. Rezultatul este că, doi ani consecutiv, România nici măcar nu s-a calificat în finala Eurovision.

Eu nu am absolut nimic împotriva minorităţilor sexuale sau de altă natură. Din contră, chiar cred că drepturile acestora trebuie protejate de instituţiile statului. DAR asta nu înseamnă că e firească încălcarea principiului meritocratic doar pentru a promova un anumit tip de ideologie. Dacă dăm la o parte oamenii valoroşi doar pentru că nu fac parte dintr-o anumită minoritate, nu progresăm, ci regresăm. E un reflex comunist de anii ’50 – şi atunci, oamenii de valoare erau marginalizaţi, în timp ce alții erau puşi în funcţii înalte doar pentru că aveau „origini sănătoase”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Tirania minorităţii este una dintre bolile cu care se confruntă societatea europeană şi una dintre cauzele pentru care extremiştii naţionalişti vor ajunge să obţină, după unele prognoze, aproape o treime din mandatele din viitorul Parlament European. Când valoarea este pusă mai jos de ideologia progresistă de gen, apar fracturi majore la nivelul societăţii.”

Laura Bretan, care a câștigat în 2016 concursul „Românii au talent” și a ajuns apoi în finala „Americanii au talent”, era considerată favorită să reprezinte România la Eurovision 2019 la Tel Aviv. Însă, din cauza modului în care TVR a stabilit sistemul de punctaj, opinia românilor nu a avut decât 1/7 din pondere în rezultatul final, votul publicului echivalând cu opinia unui singur membru din juriu (6 jurați + publicul). Așa a fost desemnată Ester Peony să reprezinte România la finala Eurovision de la Tel Aviv. Ester Peony, favorita „specialiștilor” din juriu, a primit doar 3 puncte de la publicul român, iar eșecul de la Tel Aviv confirmă aceasta.

Deputatul Matei Dobrovie denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii homosexuali

Celor care cred că LGBT nu are treabă cu restul lumii, dar se miră că au eliminat-o pe Laura Bretan de la Eurovision

Răspunsul Laurei Bretan la întrebarea ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi știind că apariția într-un clip pro-familie i-ar spulbera șansele la Eurovision

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: „Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. E, o vorba romaneasca:
    – cind ajungi la (dos, dos ramai si tu!…
    Deci, daca ne conduc oameni gen remus cernea sau martin sultz, mai devreme sau mai tirziu, asta riscam sa ajungem si noi!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button