familieMarxism cultural

George Rîpă, consultant politic: „Adevărații boicotari ai referendumului au fost partidele, în frunte cu PSD. Agenda socialistă merge mai departe”

George Rîpă, consultant politic, a scris duminică după-amiază pe Facebook că referendumul a fost boicotat de toate partidele și explică de ce:


Adevărații boicotari ai referendumului au fost partidele, în frunte cu PSD.

Dragnea iese ok. A promis un referendum, l-a livrat. Le-a promis socialiștilor europeni un NU. Îl livrează.
Din punct de vedere politic nimeni nu câștigă, nimeni nu pierde. A crede că voturile celor care au stat acasă merg către partidele care au zis NU înseamnă a crede că cei 55% care nu au fost la referendumul din 2012 îl iubeau pe Băsescu.

Cultele religioase au fost singurele care au încercat să scoată lumea la vot.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Știu că unii nu credeți în boicotul PSD. Eu zic să vă uitați la prezența din județele roșii, gen Teleorman, Vaslui, Olt, media e mult sub cea pe țară. În plus, ruralul ce poate fi dus mult mai ușor la vot e practic inexistent.

Asta e o lecție și pentru cultele creștine, mult prea prietenoase cu golănașii vremurilor. E practic imposibil să faci o estimare, însă mare parte din cei care au stat acasă și ar fi mers au boicotat din cauză de Dragnea. Și aici intră milioane.

În final toată lumea e fericită. Agenda socialistă merge mai departe.

Să așteptăm acum și un referendum pentru legalizarea uniunilor civile și / sau a căsătoriilor lgbt.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button