teoria genului

Facebook își cere scuze după ce l-a suspendat temporar pe Franklin Graham ca urmare a unei postări din 2016 privind toaletele transsexualilor

Adaptare după Martin M. Barillas, LifeSiteNews

Facebook și-a cerut scuze pentru suspendarea temporară a pastorului Franklin Graham din cauza unei postări a acestuia în 2016 în legătură cu o lege din Carolina de Nord cu privire la intimitatea la toaletă.

Facebook a suspendat contul lui Graham in decembrie 2018, pentru o zi, după ce a ajuns la concluzia că acesta a încălcat standardele privind incitarea la ură. Graham scrisese despre legea (respinsă în prezent) care prevedea ca toaletele publice să fie utilizate conform sexului, și nu statutului de transsexual.

Purtătorul de cuvânt al Facebook a declarat că Frankin Graham a fost deconectat de la platformă în urma unei erori a unui angajat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button