teoria genuluiviaţa de familie

Andrei Manea: Bărbatul și femeia au roluri specifice. De ce niciun copil nu va percepe bărbatul ca pe o mamă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Andrei Manea, om de afaceri, explică pe Facebook ce este o mamă și de ce doar femeia poate juca acest rol.


MAMA vs TATA

Îmi povestea un prieten de o vizită la o familie cu un nou născut. Copilul plângea de zor. Mama era încântată. Discutând, se gândea și la al doilea.

Tatăl zicea: „băi, de ce zice lumea că e frumos cu copil mic, că eu nu înțeleg?!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Propun un studiu pentru cercetători. Să se ia 100 de bărbați, proaspăt tătici. Să fie puși să schimbe în fiecare zi pempărsul copilului si să îl curețe la fund … doar atunci când face caca. Nu trebuie să mai zic caca urât mirositor, că e mereu așa … Să se filmeze momentele.

Să se calculeze procentele celor care vor spune „Bebe mic și scump, ai făcut căcuță? Așa puiule, stai să te șteargă tati la funduleț”. 🙂

Toți vor șterge copilul la fund cu o grimasă, gândindu-se când va veni momentul când va putea să meargă cu băiatul lui în parc sau să o alinte pe fata lu’ tata.

Noua ideologie de gen, în care rolurile bărbatului și al femeii sunt chestii care se pot schimba precum papucii de casă, nu vrea să țină cont de diferențele firești între femeie și bărbat.

Spiritul de jertfă și delicatețea tipic maternă nu vor putea fi niciodată înlocuite de un bărbat. După cum nici un copil nu va putea percepe bărbatul, indiferent cât de drăguț ar fi el, ca pe o mamă.

Mama e Mama.
Tata e Tata.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Felicitari pentru articol! Tata nu poate fi mama si nici invers. Ambii isi au rolul lor in familie, nu inteleg de ce mai nou se tot promoveaza altfel, nejustificat si chiar penibil adesea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button