familievalorile familieiviaţa de familie

Credința în Dumnezeu dă putere unui cuplu tânăr, cu soțul paralizat, să adopte 5 fete

Chris și Emily Norton ar avea toate scuzele pentru a nu putea fi părinți sociali. Au 27, respectiv 26 de ani, sunt căsătoriți doar de 1 an, iar Chris este paralizat de 7 ani în urma unui accident la fotbal, însă așa cum declară tânărul cuplu „credința lor în Dumnezeu le-a dat putere și le-a insuflat dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin”.

Familia Norton a adoptat recent 5 fete aflate în plasament, cu vârste cuprinse între 3 și 20 de ani. Fata ce mare, Whittley are 20 de ani și a avut-o ca mentor pe Emily încă din liceu. Cuplul a adoptat-o după ce inițial o luase în plasament ca părinți sociali. Au urmat Ava – 10 ani, Liliana – 8, Isabella – 6 și Ariana – 3, toate surori biologice.

În calitate de părinți sociali cuplul Norton a avut în grijă 17 copii până în prezent. Emily spune că este o mare fericire că au putut să își mărească familia, iar fetele să devină ale lor pentru totdeauna și ei să le fie alături la bine și la greu. Chris și-ar fi dorit să își arunce fetele în piscină sau să se joace „prinselea”, însă spune că se concentrează pe ceea ce poate să facă în calitate de tată în situația lui, iar ceea ce este cel mai important este faptul că paralizia fizică nu i-a paralizat și judecata.

Cuplul este convins că puterea lor se datorează credinței în Dumnezeu. „Am făcut toate acestea crezând că va fi o binecuvântare pentru copii, însă în realitate noi am fost binecuvântați cu ei”, a spus Chris

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button