libertate de conștiințăMarxism cultural

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: „Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început”

Se clarifică tot mai mult faptul că artista Laura Bretan a fost penalizată la Eurovision pentru poziția ei pro familie din cadrul Referendumului pentru Căsătorie din octombrie anul trecut.

„Din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ.  Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat”, a declarat compozitorul cântecului interpretat de Laura Bretan, Mihai Alexandru.

„Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica. Mi-as dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze, măcar sa știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncata pe apa sâmbetei.
Draga mea, Laura, aseară ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”, a mai precizat acesta. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Acești oameni sunt de admirat. S-a dovedit de-a lungul anilor, ce fel de oameni sunt „votați” sa „câștige” acest pseudoconcurs.
    Laura si echipa ei ar trebui sa fie mandri ca sunt creștini si li s-a dat ocazia să-și mărturiseasca credinta si valorile morale. E mai presus de orice competiție. Sunt câștigători in inimile tuturor celor care iubesc si stiu sa recunoască Adevărul, in ciuda ambalajelor mizerabile cu care se încearcă acoperirea lui.
    Felicitări echipei! Sunteți castigatori ai sufletelor romanilor care v-au cunoscut cu această ocazie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button