familieMarxism cultural

Petiții în limba română pe platforma CitizenGO. Prima se referă la protejarea familiei naturale

how-citizengo-helps-organizations-1-638

Platforma cetățenească CitizenGO este de acum disponibilă și în limba română, pentru petițiile care provesc țara noastră.

Pentru mai multe informații, folosiți formularul de contact de pe blogul românesc CitizenGO.

Prima petiție găzduită pe blogul românesc al platformei se intitulează „Apel la Prim-ministrul Cioloș pentru investigarea CCR și protejarea urgentă a Familiei”. Prezentăm un extras amplu din petiția publicată pe blogul românesc al CitizenGO:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Curtea Constituțională a România a amânat, pentru a patra oară, decizia privind cazul a doi bărbați homosexuali (un român și un american), care încearcă să răstoarne Codul Civil al României, ce nu recunoaște „căsătoriile” între persoane de același sex, aprobate în alte țări.

Cei doi aplicanți de sex masculin și-au celebrat așa-numita „căsătorie” în Belgia, una dintre puținele țări din lume (20 din 196) care permite homosexualilor „să se căsătorească”.

Citește și Homosexualii Coman și Hamilton cer recunoașterea „căsătoriei” lor în România. Ministerul Public: Excepția de neconstituționalitate reclamată este inadmisibilă. Decizia finală CCR, pe 29 noiembrie

Precum fiecare politician și membru al oricărui sistem judiciar din Europa ar trebui să știe, definiția căsătoriei și a familiei rămâne de competența statului însuși. Cu toate acestea, din anumite motive inexplicabile (cel mai probabil, politice), Curtea Constituțională a României tocmai a adus acest caz în fața Curții Europene de Justiție.

Așadar, prin această petiție cerem următoarele două lucruri:

1) În cazul unei hotărâri europene nefavorabile, solicităm dlui. Prim-ministru, Dacian Cioloș, protejarea căsătoriei între un bărbat și o femeie, având în vedere că orice decizie care recunoaște „căsătoria” între persoane de același sex, pe teritoriul României, ar fi o hotărâre greșită și periculoasă, deoarece contravine principiului ce permite statelor membre să definească căsătoria și familia.

2) De asemenea, solicităm dlui. Cioloș să efectueze o investigație a CCR, având în vedere că, în mod evident, aceasta este incapabilă de a înțelege natura de bază și intenția Codului Civil al României, ce a fost pus în aplicare de către instituții naționale, precum Parlament României.

Prin faptul că nu acționează pentru a proteja Codul Civil al României și prin „pasarea problemei” Curții Europeane, CCR se angajează într-o formă condamnabilă de activism judiciar.

Și, că veni vorba de activism…Știți cine este cel mai interesat de acest caz și de legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex, în general? Lobby-ul homosexual european!

Într-adevăr, prin reacția și acțiunile activiștilor homosexuali în Europa, este clar că acest caz ar putea avea un rezultat amplu, în detrimentul familiei naturale.

După decizia Curții Constituționale a României de a se spăla pe mâini, cerând intervenirea Curții Europene de Justiție, directoarea de promovare a ILGA Europe (filiala europeană a Asociației Internaționale a minorităților sexuale), Katrin Hugendubel, a declarat:

„Știm că acesta nu este sfârșitul drumului pentru Adrian și familia sa, dar ne apropiem foarte mult de ceea ce ar putea fi o zi memorabilă pentru ei.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button