Marxism cultural

Un susținător al Coaliției pentru Familie despre acuzele aduse acesteia de Sen. Vlad Alexandrescu (USR): „Deghizată în liberalism/progresism, extrema stângă este întruparea fantomei comunismului care luptă să distrugă libertatea de expresie și a gândirii”

Vineri, 4 august 2017, senatorul USR Vlad Alexandrescu a postat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video care constituie un apel către colegii de partid, în așteptarea dezbaterii interne în urma căreia această formațiune politică se va poziționa față de referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie cu scopul de a pune în acord definiția căsătoriei din Constituție cu cea din Codul Civil, prin definirea în prima a căsătoriei ca „uniune între un bărbat și o femeie”.

În mesajul său, senatorul USR, profesor de literatură și fost ministru al culturii, deși nu are pregătire în domeniul juridic, preia clișeele adversarilor referendumului și afirmă că inițiativa, chiar dacă se aprobă, nu va produce de fapt nicio schimbare în definirea căsătoriei, în schimb „este despre restrângerea familiei… mai mult decât este ea [acum – n.ed.] prevăzută în Constituție”.

El a mai spus că inițiatorul referendumului, Coaliția pentru Familie, ar fi „finanțată de la răsărit” pentru a „impregna societatea românească de frică”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Samy Tuțac (foto sus), un susținător Coaliției pentru Familie i-au dat replica senatorului, după cum reiese dintr-o postare preluată și pe pagina de Facebook a Coaliției pentru Familie:

UN SENATOR RECURGE LA MINCIUNĂ PENTRU A DENIGRA COALIȚIA PENTRU FAMILIE…

Senatorul Vlad Alexandrescu, Vicepreședinte USR face apel ca partidul să se poziționeze împotriva modificării Constituției: “Coaliția pentru Familie este finanțată de la Răsărit și vrea să imprime frica în societatea românească…”, afirmă aceasta.

Domnul senator nu doar vorbește prostii, ci dezinformează cu bună știință în aceeași linie cu propaganda ateist-progresistă mincinoasă, iar povestea cu finanțarea decla Răsărit este doar o știre fabricată (fakenews).

Domnul senator Vlad Alexandrescu se face exponentul unei extreme despre care se vorbește foarte puțin sau deloc, extrema stângă și acuză, fără să ofere dovezi, Coaliția pentru Familie, de cele mai bizare lucruri.
Deghizată în liberalism, extrema stângă nu este decât întruparea fantomei comunismului care încă bântuie România și care într-un mod pervers își zice progresism.

Această stângă extremistă, care luptă să distrugă nu doar libertatea de expresie, ci și pe cea a gândirii, are un comportament profund nociv în ciuda propagandei despre o societate mai bună, mai frumoasă și mai justă.
În ciuda vorbelor frumoase despre iubire, toleranță și bunăstare, extrema stângă este plină de ură și intoleranță față de oricine este diferit și pune la îndoială bunăstarea promisă de ea.

Așa se explică de ce un senator al României recurge la minciună și dezinformare pentru a contracara cu orice preț un demers democratic promovat de Coaliția pentru Familie și susținut de trei milioane de cetățeni români.

Vlad Alexandrescu, senator USR: „Desfășurarea referendumului propus de Coaliția pentru Familie pare compromisă din motive procedurale”

Nicușor Dan: „Nu cred că sunt mulți hotărâți ca USR să se ducă în zona de progresism care se ocupă de drepturile minorităților sexule. Dacă se duce aici, USR își îngustează baza electorală”

VIDEO-clipuri marca USR: „Liberalii”anti-referendum se luptă cu „popularii” pro-referendum. Care din ei vor da linia partidului?

Aspecte legate de referendumul intern al USR cu privire la poziționarea în chestiunea referendumului pentru căsătorie


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button