sfaturi pentru tineri

Emanuel Buta: „Alegerile la care oricine poate câștiga”

Cine a câștigat alegerile?

Nu se va afla în seara asta când se vor da rezultatele, nu se va afla nici în zilele următoare, când se vor face și desface alianțe, ci se va afla la Judecata de apoi, când se va vedea cât bine a făcut fiecare politician care astăzi câștigă un loc în Parlamentul European. Dar nu doar ei, candidații, câștigă sau pierd, ci fiecare dintre noi avem propriile alegeri zilnice, în care suntem chemați de Dumnezeu să facem binele și suntem asaltați, de diavol, să nu îl facem.

În clipurile de campanie s-au investit sume uriașe și au ieșit bine, în clipul la care acum dau share sunt investite dragoste și efort personal. Clipul cheamă pe omul de rând să fie el un câștigător.

Bucuroși sau triști de rezultate, dacă nu vom face binele personal, vom pierde alegerile, iar dacă îl vom face, vom câștiga nu un scaun în Parlamentul European, ci comuniunea cu Sfânta Treime și toți cei mântuiți în Împărăția Cerurilor.

Felicitări Studenți pentru Viață că organizați alegeri la care oricine poate câștiga ceva atât de important:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
https://www.facebook.com/studentipentruviata/videos/2359205331069454/
Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button