sfaturi pentru tineri

Emanuel Buta: „Alegerile la care oricine poate câștiga”

Cine a câștigat alegerile?

Nu se va afla în seara asta când se vor da rezultatele, nu se va afla nici în zilele următoare, când se vor face și desface alianțe, ci se va afla la Judecata de apoi, când se va vedea cât bine a făcut fiecare politician care astăzi câștigă un loc în Parlamentul European. Dar nu doar ei, candidații, câștigă sau pierd, ci fiecare dintre noi avem propriile alegeri zilnice, în care suntem chemați de Dumnezeu să facem binele și suntem asaltați, de diavol, să nu îl facem.

În clipurile de campanie s-au investit sume uriașe și au ieșit bine, în clipul la care acum dau share sunt investite dragoste și efort personal. Clipul cheamă pe omul de rând să fie el un câștigător.

Bucuroși sau triști de rezultate, dacă nu vom face binele personal, vom pierde alegerile, iar dacă îl vom face, vom câștiga nu un scaun în Parlamentul European, ci comuniunea cu Sfânta Treime și toți cei mântuiți în Împărăția Cerurilor.

Felicitări Studenți pentru Viață că organizați alegeri la care oricine poate câștiga ceva atât de important:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Schimbă o poveste de 1 iunie!

Dragi prieteni, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne dorim să le facem o bucurie copiilor aflați în grija Centrului de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”. Cum? Prin campania ,,Schimbă o poveste: Oferă ajutor, sărbătorește un copil de 1 iunie!” Cum funcționează campania și cum pot ajuta?Persoana care își dorește să ,,schimbe o poveste” își alege unul din cazurile (ex. Povestea 1/Povestea 2 etc) expuse în fotografiile din cadrul postării de aici -> accesați link: https://web.facebook.com/596541417040504/posts/2624266910934601/✅După ce a ales o Poveste, va accesa linkul:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YUVL6-s5PhPsHbJpI3t-vmvZcEyOPoUru6jKYkNyDlU/edit?usp=sharingși își va trece în tabel DOAR inițialele numelui în dreptul poveștii pe care și-a ales-o. Pentru ca noi să putem confirma statusul ,,rezervat” pentru povestea selectată, este nevoie ca persoana să ne trimită un mesaj privat, către pagina de facebook Studenți pentru viață, cu numărul de telefon la care poate fi contactată.Următorul pas este trimiterea cadourilor pentru cazul ales la adresa Centrului de consiliere pentru copii și părinți ,,Sf. Alexandra Împărăteasa”: Str. Virgiliu nr. 81, Sector 1, București – în intervalul orar 9-17 până la data de 31 mai (inclusiv). Dacă întâmpinați probleme în cadrul procesului de livrare, ne puteți contacta la numărul 0748.885.055. Informații importante:1. Cadourile se pot trimite prin curier la adresa de mai sus .2. Dacă doriți să aduceți personal cadourile la sediul centrului, la adresa de mai sus, intervalul orar în care se pot aduce cadourile este 9:00-17:00, începând cu data de luni, 27.05, până vineri, 31.05, inclusiv.3. Pentru a complete formularul nu aveți nevoie de cont de gmail.4. Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, ne puteți suna la numărul 0733.487.318Vă mulțumim din suflet pentru ajutor! Împreună schimbăm o poveste, împreună ajutăm și sărbătorim copii! Nu uitați, ne ajutați foarte mult dacă dați un like și un share acestei postări!

Publicată de Studenți pentru Viață pe Sâmbătă, 25 mai 2019
Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button