criza de sarcină

Arkansas a votat să protejeze copiii nenăscuți și să sprijine cu 1 milion $ femeile însărcinate

de Redacția Stiripentruviata.ro

În acest an fiscal, statul Arkansas a acordat aproape un milion de dolari centrelor care sprijină femeile și familiile ce se confruntă cu sarcini neplanificate.

Fondurile au fost deja distribuite aproape integral către centrele de sprijin în criza de sarcină, căminele maternale, agențiile de adopție și alte organizații care oferă sprijin material femeilor care se confruntă cu sarcini neplanificate.

Aceste fonduri nerambursabile le oferă femeilor și familiilor alternative la avort și vor avea un uriaș impact pro-viață în acest stat american.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Fondurile nerambursabile au fost oferite imediat după ce Legislativul acestui stat a votat legea care protejează viața copilului nenăscut, cu excepția cazurilor în care viața mamei este în pericol.

26 de organizații pro-viață s-au calificat pentru finanțarea oferită în micul stat american cu populație de trei milioane de locuitori.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button