criza de sarcină

FOTO: Activități la Școala de vară pentru liceeni „Viitorul este pro-viață”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Istoria poate fi învățată în moduri creative! Așa s-a întâmplat miercuri la Școala de vară „Viitorul este pro-viață”, unde liceenii participanți au fost foarte interesați să construiască un puzzle ca să rețină mai bine istoria și statisticile tulburătoare ale avortului în secolul 20.

Programul a continuat cu o prezentare despre dezvoltarea intrauterină în cele 9 luni de sarcină, adică despre uimitoarea călătorie pe care o parcurge omul înainte de a se naște, susținută de Eliza Maria Cloțea, medic rezident obstetrică-ginecologie, urmând apoi un atelier în care liceenii au învățat cum să sprijine și cum să vorbească cu femeile în criză de sarcină. Atelierul a fost susținut de Alexandra Nadane, Președinta Asociației Pentru Sprijinirea Femeii Însărcinate și a Familiei, și de Teodora Paul, voluntar pro-viață.

Adriana Ene a susținut un atelier de povești care a adus, ca și în edițiile anterioare, multă bucurie tinerilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ziua s-a încheiat cu o piesă de teatru despre criza de sarcină în care participanții au fost actori și cu activități sportive recreative, informează organizatorii de la România pentru viață.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button