criza de sarcinăMarşul pentru Viaţăsarcină

Donații de 1 martie pentru mamele în criză de sarcină: Târgul caritabil de prăjituri al asociației Studenți pentru viață

de Redacția Stiripentruviata.ro

Duminică, 1 martie, de Lăsatul secului de brânză, la Biserica „Sf. Grigorie Palama” din campusul Universității Politehnica București, are loc Târgul caritabil de prăjituri „Studenți & cofetari și prăjituri pentru viață” 2020 organizat de Asociația Studenți pentru viață.

Eliza-Maria Cloțea, președinta Asociației Studenți pentru viață, a anunțat că donațiile strânse cu acest prilej vor fi oferite Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”, care sprijină familiile numeroase și mamele în criză de sarcină. Ea a pregătit prăjituri împreună cu mama ei pentru eveniment, distribuind rețeta video pe Facebook, cu mențiunea:

„Mama face ciocolată de casă, iar eu o filmez | Când implicarea pro-viață începe din familie ❤️”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Târgul de prăjituri de duminică este primul din calendarul de evenimente pe care asociația studenților pro-viață l-a pregătit pentru a marca la București luna martie ca „Luna pentru viață 2020 «Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii»”.

Ca în fiecare an, Luna pentru viață va culmina cu Marșul pentru viață, care anul acesta are tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” și va avea loc în aproape 900 de localități din România și Republica Moldova în data de 28 martie 2020.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button