sfaturi pentru tineri

Eliza-Maria Cloțea: „Votează pentru viață!”

Votează pentru viață. De ce este atât de important? De ce contează atât de mult dacă și pentru ce votezi astăzi?

Pentru că ei, copiii nenăscuți, nu se pot apăra singuri. Ei nu pot merge să voteze astăzi, așa cum poți tu, pentru a fi aleși oameni politici care să îi ocrotească. Oameni care să recunoască cât de greu îi este unei femei atunci când se confruntă cu o sarcină neplanificată și este lipsită de sprijin. Oameni care să înțeleagă că viitorul țării se construiește și cu cei mai mici, cu cei care vor duce mai departe valorile noastre atunci când noi nu vom mai fi. Cei care vor avea grijă peste ani de ceea ce ne-a fost lăsat mai sfânt în această țară: credința, familia, grija față de cei aflați în suferință.

Eu am votat astăzi pro-viață pentru că îmi doresc o țară puternică. O țară puternică este una care nu se debarasează de cei mai vulnerabili și lipsiți de apărare. Dacă ne dorim dreptate și adevăr pentru România, trebuie să avem întâi grijă de cei care sunt mici și nevinovați.

Eu am votat astăzi pro-viață pentru că îmi doresc o țară dezvoltată. O țară dezvoltată este una care are autostrăzi, spitale și infrastructură și care, mai ales, a înțeles că știința ne-a adus mai aproape de înțelegerea miracolului vieții. De faptul cel mai mare Big Bang al existenței noastre este acel moment unic al concepției.

Eu am votat astăzi pro-viață pentru că îmi doresc o țară în care adevărul contează în orice împrejurare. Adevărul care strigă după ajutor sub forma femeii însărcinate presate de partener să facă avort. Adevărul că femeile sunt desconsiderate la locul de muncă dacă rămân însărcinate în momentul nepotrivit. Adevărul că binele este bine chiar și atunci când nimeni nu îl face și că răul este rău chiar și atunci când toată lumea alege să îl facă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Încă ai timp să mergi la vot. Amintește-ți: tu ai șansa să te aperi și să alegi pentru tine și pentru viitorul tău. Neparticipând la vot, irosești de două ori această șansă: și pentru tine, dar și pentru cei care nu se pot apăra. Votează pentru toți, născuți și nenăscuți. Votează pentru viață.

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button