libertate de conștiință

Donald Trump a declarat ziua de 15 martie ca Zi Națională de Rugăciune, în contextul pandemiei Covid-19

de Redacția Știri pentru viață

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat ziua de 15 martie 2020, Zi Națională de Rugăciune.

„Am onoarea să declar ziua de duminică, 15 Martie, ca Zi Națională de rugăciune. Suntem o țară care de-a lungul istoriei a privit spre Dumnezeu pentru protecție și putere. În vremurile acestea, oriunde v-ați afla, vă încurajez să alegeți rugăciunea ca un act de credință. Împreună putem reuși!”

Anunțul vine după ce Administrația Trump a declarat Starea de urgență în SUA, în contextul luptei împotriva noului coronavirus.

Sursă: alexandranadane.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Îmi place și cred că va fi cu folos ! Daca China se gândește la o sărbătoare spre slava partidului care a ajutat în lupta împotriva virusului, daca Italienii ies toți pe balcon la ora 6 seara și cântă imnul Italiei, iată în sfârșit un popor care iese in fata Celui care este mai mare decât orice pandemie. Americanii sunt singurii până aci care s-au orientat corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button