miracolul vieţii

De Ziua Prematurilor, fă-i un mic dar prematurului Gabriel! Are nevoie de tine pentru a supraviețui

de Redacția Stiripentruviata.ro

Se apropie 17 noiembrie, Ziua Mondială a Copiilor Născuți Prematur și la Centrele ROUA a ajuns cazul unui copilaș aflat în această situație, care are nevoie de ajutor pentru a se bucura de viață. O mică donație îi poate asigura supraviețuirea. Iată de ce:

S-a născut înainte de termen, prin cezariană, la 32 de săptămâni.

I s-a depistat o complicație rară, numită chilotorax, care face ca lichidul limfatic să se acumuleze în pleură, membrana care acoperă plămânii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Se știe, de altfel, că una din principalele probleme ale prematurilor este respirația autonomă: plămânii lor nu sunt încă suficient de dezvoltați pentru aceasta.

Trupul fragil al micului Gabriel a trecut deja printr-o intervenție: montarea unui tub de dren, iar el trebuie să aibă acum o alimentație specială care să-l ajute să trăiască.

Formula de lapte praf Monogen împiedică în acest moment acumularea lichidului în pleură, dar familia nu-și permite să acopere costurile acesteia, de 1740 de lei pe lună timp de șase luni de acum încolo.

Centrele ROUA s-au oferit să strângă fonduri pentru a-l ajuta pe Gabriel.

„Poate că în perioada asta vă gândiți cum să faceți toate pregătirile de Crăciun, să cumpărați bradul și cadourile pentru cei dragi, dar vă provocăm să vă opriți o clipă și să vă gândiți că undeva, o mamă plânge în timp ce își privește neputincioasă copilul mic care se agață de viață cu mânuțele sale atât de fragile. Dacă stă în puterea dumneavoastră să faceți un bine, cum să nu-l faceți?”, transmit reprezentanții rețelei.

„Aducem durerea acestei mamei în fața dumneavoastră și vă rugăm să ne ajutați să strângem suma necesară pentru laptele praf atât de necesar lui Gabriel.”

Donează

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

RO79RNCB0082153361040001 LEI
RO52RNCB0082153361040002 EURO
RO25RNCB0082153361040003 USD
BCR Unirii

Detalii plată: Lapte praf pentru Gabriel

Cod fiscal: 36913780

„Aceasta este una dintre zecile de solicitări pe care le primim în fiecare lună la Centrele ROUA pentru a ajuta femei însărcinate și mame cu copii. Știm cât de important este pentru dumneavoastră să fiți la curent cu situațiile reale în care oferim sprijin pentru că, la rândul dumneavoastră, puteți sprijini”, mai transmit reprezentanții Centrelor ROUA.

Centrele ROUA este o rețea de centre de sprijin în criza de sarcină înființată de Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei, care este condusă de Alexandra Nadane.

Mica Isla, născută la 23 de săptămâni, a supraviețuit

Bebe născut prematur, la 5 luni, are doar 500 g și 25 cm, dar respiră singur și este activ și vioi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button