miracolul vieţii

„Mami a aflat de existența mea într-o zi de joi. Cine mai credea că voi apărea exact cu o zi înainte de operație?”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Mami a aflat de existența mea intr o zi de joi (Joia Mare 25.04.2019) în Franța.

O zi care se preconiza a fi cu mult stres pentru că vineri urma să fie operată, își făcea investigațiile preoperatorii (analize, consult preanestezic, chirurgical).

Avea endometrioză profundă-stadiul III. A ajuns intr un moment, când după 2 sarcini care s-au oprit in evoluție în urmă cu 5 ani, să nu mai aiba nici o speranță ca eu să apar.

S-a rugat mult împreună cu tati și familia dar nu am apărut.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

A mers să se opereze pentru că durerile și uzura psihică era tot mai intensă din cauza acestei boli. Dorința ei era să fie sănătoasă pentru munca ei pe care o face cu atât drag și nu își dorea ca cineva sa-i vadă din slabiciunea ei, cum zice tati – nu vrea să arate că are vreo problemă.

Operația fiind programată cu 2 zile inainte de a veni menstruația, mami- medic ginecolog se gândește să-și facă analiza de betaHCG (care detectează o sarcină inainte de menstruatie, nefiind inclusă in analizele preoperatorii) având o speranță bazată pe faptul că Dumnezeu poate face o minune pentru ea în ultimul ceas, crezând că Dumnezeu răspunde la rugăciuni.

După 5 ani de așteptări cine mai credea că exact cu 1 zi înainte de operație voi veni eu?

A așteptat rezultatul până după amiază, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Mami, in acel moment devenea mămica mea, a căzut în genunchi în strada din fața laboratorului, a plâns și i-a mulțumit lui Dumnezeu. Tati a ridicat-o, a îmbrățișat-o și au plâns de bucurie împreună.

În 26.04 dupa cum era stabilit, la ora 7 dimineața a mers pentru internare și i-a spus secretarei că ea nu trebuie să se mai opereze pentru că mă are pe mine în burtică. Secretara a rămas foarte uimită (pt că acolo ajungeau cazuri grave de endometrioză care nu aveau șansa de a avea o sarcină) dar eu mă bucuram din acele 2-3 celule de viață că mami a reușit să afle despre mine( altfel nu mai rămâneam acolo, fiind o operație care implica să umble și în căsuța mea).

Bineînțeles, secretara a chemat chirurgul, mami i-a dat vestea că am apărut eu și am plecat de la spital fericiți, așa cum era mami obișnuită să plece de la spital când aducea bebeluși pe lume.Am mai rămas în Franța să ne relaxăm apoi am revenit acasă.

După 2 saptamani mami mi -a ascultat primele bătăi ale inimii și aventura în burtică a continuat. Am crescut bine, sănătos și Dumnezeu ne-a ajutat să ajungem la termen. Numele meu înseamnă PUTERNIC.

Da, pe toată perioada când eu am fost în uter la mami am asistat la multe nașteri, operații, consultații si povești cu felul in care am apărut și cum Dumnezeu a făcut ca eu să mă formez acolo deși situația a fost una nefavorabilă unei sarcini.

Ceea ce aștept este ca mami să-mi povestească mai multe lucruri despre Dumnezeu care m-a adus in viața ei. Înseamnă că e tare Bun dacă ne-a adus împreună când era atât de imposibil. Mami este optimistă de felul ei și a încercat să-și ascundă durerea, tocmai să o poată asculta pe a celorlalți. A așteptat ajutorul lui Dumnezeu care a venit la un moment atât de potrivit.
Practic, eu sunt vindecarea lui mami, cel mai bun tratament medical și sufletesc pentru problema ei.

Eu sunt Daniel, un băiețel PUTERNIC și voi încerca să fac lucruri bune care să aducă cinste lui Dumnezeu, să fiu un om care aduce un plus de bine acestei lumi.

Mami este extrem de fericită pentru mine și am reușit să i fac viața mai frumoasă și mai implinită. A înflorit foarte bine in 2019.

Așa este… Ce nu te doboară te intărește!

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button