miracolul vieţiivalorile familiei

Cum au reacționat gemenele lui Mihai Morar când și-au văzut sora, pe Roua

Miercuri, 24 iulie 2019, soția lui Mihai Morar a născut-o pe Roua, al treilea copil din familia lor. Prezentatorul TV a povestit seara, la emisiunea Antena Stars, cum s-a simțit el însuși în marea zi, dar și cum au reacționat celelalte două fete ale sale, gemenele, când au întâlnit-o prima dată pe surioara lor mai mică:

„M-am trezit la ora 5. Am dormit cu mari emoţii. M-am spălat pe faţă şi mi-am dat seama că astăzi trebuie să renunţ la alergatul în parc şi că trebuie să alerg spre maternitate.

Nu pot să zic cum am ajuns aici şi cum s-a întâmplat până în momentul în care am ţinut-o în braţe, nu ştiu cu ce mi-am ocupat gânduriler, dar este bine că s-a terminat cu bine. De fapt, este un sfârşit care se traduce într-un nou început. Prima dată am văzut-o pe Roua şi am pupat-o. La primele fetiţe nu am făcut asta. Pe Roua am ţinut-o în braţe, am pupat-o şi după aceea a fost emoţia cum se termină operaţia pentru Gabriela. Când Roua a fost pusă la sânul mamei, atunci m-am liniştit şi am zis că o treabă s-a terminat. Dar este bine că am scăpat de emoţiile astea. E bine, e copleşitor.

După ce Roua a fost cântărită, le-am luat pe fete de acasă. Îmi dădeau mesaje din 5 în 5 minute. Emoţia reîntoarcerii în maternitate, când am intrat cu fetele în salon şi au luat-o în braţe, acesta este un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Libertatea.ro

Mihai Morar, cuvinte-poem emoționate despre fiica sa, Roua, înainte de a se naște


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button