familie

Cuplul de homosexuali care a adoptat copiii biologici ai lui Florin Barbu i-a trimis acestuia vești despre ei

cuplu-gay-scrisoare-465x390

Pe 9 februarie 2017, Florin Barbu, românul ai cărui copii, cetățeni români, au fost abuziv preluați de serviciile sociale din Marea Britanie și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali, a primit de la cei din urmă o scrisoare prin care i se aduceau la cunoștință noutăți despre copiii lui.

16508430_10208586378085019_4190973579705348808_n

Redăm integral comentariul de pe Facebook al lui Florin Baru (f0to):

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Astăzi am primit scrisoare de la copiii mei. Văzând acel plic mare cu adresa celor de la Social Services am deschis scrisoarea cu mâinile tremurând de emoție. Când am văzut desenele copiilor mei, lacrimile au început să curgă neîncetat.

DESEN ANDY

 

Apoi, când mi-am revenit, am constatat cu tristețe că desenul e tras la xerox și nu e nici măcar cel original desenat de mânuțele copiilor și acele foi nu sunt cele originale. Scrisoarea este scrisă de cei care au copiii, e foarte scurtă, nu conține poze cu ei și nu scrie Diana personal decât că mă iubește și Andy că îi e dor de mine.

16508008_10208586377885014_1115556580815511025_n

Probabil așteptările mele sunt prea mari pentru ei, doream 10 foi în care copiii să îmi scrie ce fac șși multe poze. Voi, cei care aveți copiii mei, vedeți durerea mea și a copiilor mei zi de zi și mă întreb de ce nu doriți să faceți mai mult: să mă lăsați să îi văd, să mă lăsați să vorbesc cu ei la telefon…

Până voi câștiga la CEDO sau bunul Dumnezeu vă va înmuia inimile să îmi dați copiii înapoi. Dumnezeu să vă lumineze gândurile și sufletele!

Doamne Ajută!

 

16507973_10208586377965016_6010385632946373935_n

În continuare, redăm o traducere a scrisorii primite de Florin Barbu de la cuplul de homosexuali care i-a adoptat copiii:

Sperăm ca și această scrisoare să te găsească bine. Diana și Andy au avut un an bun și au făcut mari progrese. Au început școala la începutul lui septembrie și au fost foarte fericiți să își reîntâlnească colegii după lunga vacanță de vară.

Diana are acum ceva mai multe teme, inclusiv cititul zilnic, scrisul și teme la matematică o data pe săptămână.

Andy trebuie de asemenea să citească zilnic câte puțin și are o scurtă temă de scris o dată pe săptămână, care îi place. De asemenea, se bucură de timpul de rugăciune la școală.

Diana crește și este sănătoasă. Merge la dentist de două ori pe an, ca să îi monitorizeze cariile, care sunt tratate.

Andy de asemenea este sănătos și crește bine.

Am vizitat litoralul englez pe perioada verii și Diana și Andy au avut clipe minunate. Au petrecut un timp la o fermă într-o excursie și le-a plăcut la nebunie să observe caprele și alte animale.

Diana știe acum să înoate, iar lui Andy îi place la nebunie să petreacă timp la piscină cu un „tăițel” care îl ajută să plutească. Diana încă urmează cursurile de dans modern, pe care le adoră.

Andy încă se bucură să se joace cu mașinuțele și adoră să se plimbe cu bicicleta și să meargă cu scuterul la școală.

Copiii au acum un album cu fotografii cu tine. Este mereu alături de patul lor și îl privesc frecvent singuri sau cu noi. Vorbim deschis despre trecutul lor și este mereu un loc mare pentru tine în inima lor. Diana și Andy sunt în siguranță și fericiți, iar noi vom face mereu ce putem mai bine pentru ei.

 

De curând, Florin Barbu a mai postat pe profilul său de Facebook următorul mesaj:

Slava Domnului, am gasit un avocat cu suflet mare si competent care a castigat cazul doamnei Ana Maria Nedelcu, care cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sper sa imi aduca acasa copilasii. Ii multumesc pe aceasta cale domnului George Alexander pentru recomandare. Atasez detaliile bancare pentru cei care pot si doresc sa contribuie financiar pentru cheltuielile procesului. Multumesc tuturor celor care lupta pentru salvarea copiilor mei. Dumnezeu sa va rasplateasca efortul!

CONT ÎN LEI.
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO88 BTRL RONC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 CONT ÎN EURO
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO38 BTRL EURC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 BANCA SANTANDER Anglia
Nr. de cont: 51151222
Cod IBAN: GB83ABBY09012851151222
UK Sort code: 09-01-28
Nume: Florin Barbu PayPal: EUROPA2002NL@YAHOO.COM

Citește mai multe detalii despre cazul copiilor preluați abuziv de la Florin Barbu de serviciile sociale britanice:

Procese inechitabile în tribunalele de familie britanice: Cum au ajuns copiii lui Florin Barbu, cetățeni români, să fie dați în adopție unui cuplu de homosexuali

Cazul copiilor lui Florin Barbu și ai Claudiei Racolță: Patriarhia Română face un apel pentru revenirea celor doi copii români din Londra la familia lor naturală

Citește și Un alt Barnevernet? Ca și Florin Barbu, Andreea Bradeanu riscă și ea arestarea făcând publice informații despre procesul inechitabil prin care statul britanic i-a luat custodia copiilor

Citește și Coșmarul unei românce căreia autoritățile britanice i-au luat copiii fără niciun temei legal

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button