familieMarxism culturalvalorile familiei

VIDEO. Rareș Bogdan: Să știți că sunt foarte fericit că sunt „înapoiat” și că așa am primit educație, să fiu „înapoiat”, mergând la sfânta biserică!

14906889_1073673859368142_5770040154461515435_n
Foto: Facebook

În seara zilei de 6 noiembrie, în cadrul emisiunii dedicate demersului Coaliției pentru Familie de revizuire a definiției căsătoriei din Constituție, referitor la declarația Președintelui Iohannis despre fanatismul religios, Rareș Bogdan, gazda emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, și-a afirmat convingerea că președintele țării nu a vrut de fapt să spună că trei milioane de cetățeni care au semnat pentru familia naturală sunt fanatici religioși.

Iată declarația lui Rareș Bogdan, cu o scurtă intervenție din partea lui Mihail Neamțu, absolvent de teologie și unul dintre puținii candidați la alegerile europarlamentare care s-a declarat pro-viață:

Rareș Bogdan: Adică noi dacă mergem la biserică, suntem fanatici, să înțeleg? Eu mă duc duminica la biserică. Îl duc și pe cel mic. Sunt fanatic?

Mihail Neamțu: Da, unii ar spune că oricum sunteți „înapoiat”. Participați la o liturghie de secol IV, a lui Ioan Gură-de-Aur… sfârșit de antichitate târzie…

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Rareș Bogdan: Să știți că sunt foarte fericit că sunt „înapoiat” și că așa am primit educație, să fiu „înapoiat”, mergând la sfânta biserică!

Mihail Neamțu: Să știți că și eu vreau să fiu contemporanul lui Iustinian în anumite privințe…

 

VIDEO:

Citește și VIDEO. Realitatea TV, integral: Coaliția pentru Familie și susținătorii ei cer organizarea referendumului odată cu alegerile parlamentare

Citește și Președintele IOHANNIS este PENTRU CĂSĂTORIA între PERSOANE DE ACELAȘI SEX: „Este greșit să mergem pe calea fanatismului religios”

Citește și Președintele Iohannis revine cu precizări asupra declarației sale despre „calea fanatismului religios”

Citește și Reacții în social media. Posibile implicații electorale ale declarației Președintelui Johannis despre familie

Citește și Reacții în social media. Pagina oficială de Facebook a Președintelui Iohannis, inundată de mesaje de la alegători nemulțumiți de părerea sa despre demersul de protejare a familiei naturale prin Constituție (1)

Citește și Reacții în social media. Pagina oficială de Facebook a Președintelui Iohannis, inundată de mesaje de la alegători nemulțumiți de părerea sa despre demersul de protejare a familiei naturale prin Constituție (2)

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button